AekLovers

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σοβαρό πρόβλημα με την ΚΑΕ ΑΕΚ, για την συμμετοχή της στην Α1

Την ώρα που η ΚΑΕ, ανακοίνωνε τον Σάνον, τα προβλήματα της σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο συνεχίζουν τα παραμένουν άλυτα.

Παρόλο που από τα ΜΜΕ, προσπαθούσαν να προβάλουν ότι η ΚΑΕ δεν πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής λόγω του ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήθελε να εξετάσει κάποιους άλλους φακέλους, η αλήθεια είναι άλλη. Σύμφωνα με πολύ έγκυρη πηγή, ο φάκελος της ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν ήταν πλήρεις, και μάλιστα είχε πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, προκειμένου η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Τις τελευταίες μέρες εξάλλου είχε προκύψει και πρόβλημα με τους 3 Έλληνες Δορκοφίκη,Καλλινικίδη, Νικολαίδη, καθώς ναι μεν συμφώνησαν να μείναν στην ΑΕΚ, προπονούνται ήδη εδώ και 2 βδομάδες με την ομάδα, όμως ακόμα δεν έχουν κλιθεί να υπογράψουν συμβόλαιο, κάτι που έχει δυσαρεστήσει και τους τρεις.

Παρόλα αυτά όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, λύνονται την τελευταία στιγμή με αμοιβαίες υποχωρήσεις, έτσι ελπίζουμε πως θα λυθεί και το πρόβλημα της μπασκετικής ΑΕΚ. Από την άλλη οι καιροί της κρίσης, αλλάζουν πολλά δεδομένα (βλέπε Μαρούσι)..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου