AekLovers

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

4.500 εισιτήρια έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στην ΑΕΚ

Ανακοίνωση  ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

"Ενημερώνουμε ότι για όλους τους εντός έδρας αγώνες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχει διαμορφώσει τη βόρεια κερκίδα (3η πεζογέφυρα, θύρες 33-42) με ζώνες ασφαλείας, χωρητικότητας 4.500 θέσεων, όπου και θα διαθέτει σε όλες τις ομάδες που επιθυμούν να μετακινήσουν φιλάθλους, αρχής γενομένης από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον όμορφο Βόλο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια που τιμώνται προς 20 ευρώ έκαστο, από αύριο, Τρίτη μεσημέρι, από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3, Βόλος (τηλ: 24210 34507), καθώς και την ημέρα του αγώνα, από τις 5 μ.μ. από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, έξω από τις θύρες 33-42.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους της ΑΕΚ που με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στον όμορφο Βόλο όπως και τους δικούς μας φιλάθλους, να σεβαστούν ό ένας τον άλλο και να μη ξεχνούν πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αντίπαλοι είναι μόνο για τα 90 λεπτά του αγώνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου