AekLovers

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σχόλιο: Καλή μπροστά, μα πίσω μπάζει νερά...

Η ομάδα δέν είναι ούτε κακή όπως παρουσιάζονταν μετά την Κέρκυρα και τον Θρασύβουλο, ούτε πετάει όπως λέγανε μετά τον Πανσερραικό. Μάλλον για να είμαι πιο ακριβής, μπροστά κατά διαστήματα η ομάδα πετάει φωτιές, με καλή κυκλοφορία, πολλούς παίκτες να πατάνε περιοχή, με αλληλοκαλύψεις, κ.α, Η άμυνα όμως έχει πολλά προβλήματα, παρακάτω γίνεται ανάλυση-σχόλια για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Κριτική ανά παίκτη:

Δέλλας: πολύ αργός, σε σκέψη, εκτέλεση, πάσα, τρέξιμο, και η αντοχή του μετά το 60 πέφτει πολύ.
Μανωλάς: τρέχει πολύ, καλύπτει παντού, όμως βγαίνει πολύ μπροστά προσπαθώντας να περάσει τη μισή αντίπαλη ομάδα, και αν χαθεί η μπάλα, η αντίπαλος ομάδα, βγαίνει στην κόντρα και έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον Αργό Δέλλα.
Γιάχιτς:δεν βοηθάει μπροστά, χθες στο παιχνίδι μία σέντρα έβγαλε σε 90 λεπτά, αλλά και αμυντικά πίσω αντιμετωπίζει πρόβλημα με γρήγορο και τεχνικό παίκτη. 
Λαγός: πολύ ανεβασμένος, όμως ακόμα μαθαίνει την θέση.
Πατσατζόγλου: ακόμα ανέτοιμος σε θέματα τακτικής, γι΄αυτο δεν επιλέγεται από την αρχή, επίσης σε ενδεχόμενη γκέλα ή τσαφ του η γκρίνια από την εξέδρα θα είναι έντονη (στο παιχνίδι της Ριζούπολης υπήρξε μικρή μερίδα που φώναζε σύνθημα κατά του ΟΣΦΠ, όταν έγινε αλλαγή).
Νασούτι: ανέτοιμος από φυσική κατάσταση.
Νταντόμο = νέος Γκερέιρο (με ότι συνεπάγεται..)
Γεωργέας: τραυματίζεται πάρα πολύ εύκολα σχεδόν σε κάθε του συμμετοχή, 2 τραυματισμούς έχει ήδη.

Παρόλα αυτά η Άμυνα σίγουρα θα βελτιωθεί με τις προσθήκες των καινούργιων παικτών, όμως σίγουρο είναι ότι τις αδυναμίες τις θα τις πληρώσει ακόμα και με θεωρητικά αδύναμες ομάδες. Ας αναλογιστεί κάποιος τι ρήγματα θα μπορούσε να δημιουργήσει σε αυτήν την άμυνα ο Ιμπαγάσα, ο Φετφατζίδης, ο Ριέρα, κ.α όταν η ΑΕΚ κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ.. Για να μην πω για τον Κερζάκοφ που έρχεται...

*Που είναι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που έγραφαν για τον παικτάρα Ουρουγουανό Νταντόμο που βρήκε η ΑΕΚ, και ανεβάζαν και video του από το youtube?
Που είναι αυτοί που θεωρούσαν δεδομένο ότι από την Κυριακή κιόλας ο Νασούτι θα πάρει τη θέση του Δέλλα, και ο Πατσατζόγλου τη θέση του Γιάχιτς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου