AekLovers

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γυμνή η ΑΕΚ στο παρασκήνιο

Για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως ότι η ΑΕΚ παραμένει αδύνατη απέναντι στα μέσα πίεσης. Φέτος ωραία τα μοίρασαν ο ένας την Super League, και ο άλλος την ΕΠΟ.  Τι εννοώ, θα καταλάβετε αμέσως, όσον αναφορά τον ΟΣΦΠ..η εκλογή προέδρου σερνόταν από ΔΣ σε ΔΣ, από διαδικασία σε διαδικασία αποσυρόταν και ένας υποψήφιος, έτσι εκεί που είχε μείνει ο Σπανός ξαφνικά παραιτήθηκε και αυτός του δικαιώματος του για εκλογή και σε ένα βράδυ, με ψιλά γράμματα στις εφημερίδες ανέλαβε την προεδρία ο Μαρινάκης. Τουλάχιστον σε αυτή την εκλογική διαδικασία η ΑΕΚ, έριξε λευκό και δεν έγινε σαν τον Θανόπουλο ψηφοφόρος του Πατέρα. από την άλλη όμως ο κύριος Αδαμίδης θα πρέπει πρωτίστως να κοιτάξει να είναι παρόν σε όλες τις διαδικασίες και όχι να στέλνει κάθε φορά αντιπροσώπους, μία τον Καπετανάκη και μία τον Καψή.Απορώ πάντως η ΑΕΚ δε θα σκεφτεί ποτέ να κατεβάσει υποψηφιότητα, αλλά βλέπεις όταν τρέχεις για να πληρώσεις από εδώ και από εκεί δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με παρασκήνιο, όπου φτωχός και η μοίρα του που λέμε...   Ας πάμε όμως και στον Γκαγκάτση.., είδε ο Μαρινάκης ότι είναι καινούργιος στον χώρο, δεν του έφταναν οι συμβουλές του Κόκκαλη που λείπει συνέχεια για να βρει νέους πελάτες για την Intracom, γιατί η αγορά της Ελλάδας έκλεισε. Και έτσι λέει ας βγάλουμε ως θέμα ότι ο Γκαλλέτι δε θέλει να κόψει το συμβόλαιο του, και να προσλάβουμε τον Γκαγκάτση ως νομικό σύμβουλο του θέματος και μετά δεν πειράζει και να μας μείνει....Την άλλη φορά που πήγε ο Πιλάβιος στα γραφεία των κόκκινων και μίλησε με το Μαρινάκη, έχετε δει στην ΑΕΚ να πηγαίνει πρόεδρος της ΕΠΟ τα τέλευταία χρόνια στα γραφεία της. και τέλος έχουμε και το προχθεσινό δείπνο Πατέρα, Μαρινάκη, Πλατινί.. κάτι ακούγεται πως θα υπάρξει και με τον Αδαμίδη, γεύμα, για να δούμε... 
Στον ΠΑΟ τώρα, τι να πείς, να ξεκινήσεις κατα ρχήν από το γεγονός ότι ο Πιλάβιος ήταν πριν πολλά βέβαια χρόνια στο ΔΣ του Παναθηναικού. Απο την άλλη βγαίνει ο Τζίγγερ να πει ότι χαρίζει της μετοχές τους στου άλλους δύο, αλλά αυτοί όλος τυχαίος δεν τις θέλουν και σε μια νύχτα γίνεται πάλι πρόεδρος ο Πατέρας.
Σε αυτό το σημείο να μεταφέρω ένα σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Γεωργίου (στην εκπομπή του Τηλεάστυ, Καφενείο των Φιλάθλων", σχετικά με το ΠΑΟ. αποκάλυψε μια στιχομυθία μεταξύ Τζίγγερ και Πατέρα.
Τζίγγερ: "θέλω να πάρω καθαρά το πρωτάθλημα
"Πατέρας: "Πάρτο μόνος σου"
Αλλά τελικά όπως φαίνεται δεν πάει να το πάρει μόνο του, γιατί πολύ απλά, είδε ότι δεν μπορεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου