AekLovers

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Το γυναικείο τμήμα Βόλλευ θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. και οι έφοροι του Γυναικείου Βόλλευ κ.κ. Κ. Παπαδημητρίου και Α. Μιχαήλ ευχαριστούν δημόσια τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας κ. Στάυρο Κόντο, το Σωματείο Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ και τον Πρόεδρο αυτού κ. Απόστολο Κόντο, αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν για να στεγασθεί το Γυναικείο Τμήμα Βόλλευ Α.Ε.Κ. στο γήπεδο του Ιωνικού.
Αισθανόμαστε πραγματικά μεγάλη υποχρέωση για την προσφορά τους και εκτιμάμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι, στις δύσκολες ημέρες που περνάει τι Σωματείο μας, υπήρξε συμπαράσταση από την πλευρά τους και επιτέλους αισθανόμαστε ότι η Φιλαδέλφεια είναι δικό μας σπίτι.
Η ομάδα του Γυναικείου Βόλλευ θα προπονείται και θα έχει σας έδρα πλέον το κλειστό Γυμναστήριο ΙΩΝΙΚΟΥ Νέας Φιλαδέλφειας –ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-
Πιστεύουμε ότι, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος και σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια γυρνάμε εκεί που αγαπάμε, εκεί που θα έπρεπε να είμαστε.


*Οι γυναίκες ανέβηκαν πέρυσι στην μεγάλη κατηγορία αήττητες με πολύ καλή παρουσία. Ο προγραμματισμός της ομάδας οδεύει ολοταχώς της ομάδα προς την επιτυχία καθώς η ομάδα έχει κάνει ήδη σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου