AekLovers

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τα αγωνιστικά νέα των Eρασιτεχνικών Tμημάτων της ΑΕΚ


Αντρικό Βόλεϋ

Στα Μουδανιά ξεκινά της υποχρεώσεις της το αντρικό τμήμα Βόλεϋ

1η Αγωνιστική (Σάββατο 23/10/2010) 
Ν. Μουδανιά - ΑΕΚ


Handball

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης ευχήθηκε και είπε για το φετινό πρωτάθλημα: "Πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Κρίμα που δυο ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα στερηθούμε στους φιλάθλους μας για μεγάλο διάστημα.  Εύχομαι υγεία σε όλους τους παράγοντες και του αθλήματος."


Πυγμαχία

Αν και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Τζένη Τασίδου είχε τον έλεγχο του αγώνα με αντίπαλο την Ουγγαρέζα Νεμέντι - Βάργκα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της πυγμαχίας, που διεξάγεται στα νησιά Μπαρμπέιντος. Η πυγμάχος της ΑΕΚ έχασε στα προημιτελικά των 54κ. από την Ουγγαρέζα Νεμέντι - Βάργκα, με 17-15 στα σημεία κι έτσι δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στην τριάδα.

Ποδηλασία
Ο ποδηλατιστής της ΑΕΚ Γιάννη Αλεβίζου κατά τη διάρκεια της προπόνησης, παρασύρθηκε από μηχανάκι. Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαμεσολάβησε άμεσα και έτσι ο αθλητής επισκέφθηκε τον κορυφαίο Ορθοπεδικό χειρουργό Λάκη Νικολάου και τον γιατρό της ομάδας Αλκιβιάδη Καλιακμάνη. Ο Αλεβίζος είχε άγιο καθώς όπως διαπίστωσαν η αρχή υπέστη απλώς ρήξη τένοντα στον αντίχειρα. θα τον αφήσει βέβαια εκτός προπονήσεων για κάποιες μέρες.



Ποδόσφαιρο Σάλας
Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ερασιτεχνικής το Σάββατο 19, προκειμένου όποιος γονέας με παιδί γεννημένο 1993-2005 ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το πλάνο του τμήματος.



Ping Pong

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11-12/9 ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. για την νέα αγωνιστική περίοδο με την προκριματική φάση του τοπικού κυπέλλου της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, στις 11/9 θα αγωνιστεί η αντρική ομάδα η οποία θα αντιμετωπίσει στις 9 την Πρόοοδο Βουτζά Ραφήνας, στις 11 τον Αρη 2006 και στη 1 τον Ζήνωνα Γλυφάδας. Από τον όμιλο των τεσσάρων ομάδων προκρίνεται μόνο ο πρώτος του ομίλου στην τελική φάση.
Η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί στις 12/9 και θα αντιμετωπίσει στις 9 τον Α.Σ. Πρωταθλητή, στις 11 τον Α.Ο. Καρέα και στη 1 τον Α.Φ.Μ.Ο.Α.Ν. Από τον όμιλο των τεσσάρων ομάδων προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου στην τελική φάση. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σ.Ε.Φ.

Διαβάστε εδώ για τα Διαρκείας της Ερασιτεχνικής
http://aeklovers.blogspot.com/2010/09/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου