AekLovers

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τον Πέτρο Παππά



Είναι μεγάλες οι πιθανότητες εξόδου του από την ΠΑΕ?
Οι πιθανότητες εξόδου του Παππά από ΠΑΕ, μετά το καλοκαίρι, έχουν φθάσει περίπου στο 70%.

Ποιός είναι ο Πέτρος Παππάς? 
Τον τελευταίο καιρό, με την οξύτητα που πήραν τα πράγματα στην ΑΕΚ, ήρθε στην επικαιρότητα το όνομα του Πέτρου Παππά. Ενός μετόχου με τον οποίο μέχρι σήμερα ελάχιστα είχαμε ασχοληθεί διότι είχε αποφασίσει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και τα φώτα και δεν ήθελε (όπως και άλλοι) να βγαίνει μπροστά.
Η οικογένεια Παππά (με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη) είναι αρκετά γνωστή στον εφοπλιστικό κόσμο της Ελλάδας και όχι μόνο. Διαθέτει επιχειρήσεις με έδρα και στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.
Η σημαντικότερη εταιρεία της οικογένειας, είναι η ναυτιλιακή Oceanbulk Maritime S.A., μια από τις πιο σημαντικές στο χώρο του ελληνικού εφοπλισμού. Η Oceanbulk group δραστηριοποιείται στην αγορά πλοίων ξηρού φορτίου και σε άλλα φορτηγά πλοία.
Βασικοί μέτοχοι της είναι ο Αλέκος Παππάς, ο γιος του Πέτρος Παππάς (ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δηλαδή) και η κόρη του Σοφία Γεράρδη - Παππά.
O Πέτρος Παππάς είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Michigan, ίδρυσε το 1989 την Oceanbulk Maritime S.A. και έκτοτε ο Όμιλος Oceanbulk έχει δημιουργήσει θυγατρικές που καλύπτουν όλο τα φάσμα των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.
Μια άλλη εταιρεία που έχει είναι η Interwood που ιδρύθηκε το 1984 είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον εγχώριο κλάδο της εισαγωγής, εμπορίας και διάθεσης προϊόντων ξυλείας. Την εταιρεία την διευθύνει ο γαμπρός του Γιώργος Γεράρδης, που επίσης είναι ΑΕΚτζης.  

Έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και κατα πόσο επηρεάστηκε από την κρίση?
Από την οικονομική κρίση δεν επηρεάστηκε πολύ σύμφωνα με πληροφορίες από το Ναυτιλιακό χώρο, καθώς προέβλεψε και έδρασε γρήγορα και άμεσα, παρόλο που η οικονομική επιφάνεια του πλησιάζει αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη (μην ακούτε τι λένε άλλοι..)

Οι λόγοι αποχώρησης του ποιοι είναι?
Έχει εκνευριστεί με το γεγονός ότι έχει μείνει μόνος του, ενώ ξεκίνησε το 2004 με άλλους 6-7 συμπαίκτες και στην πορεία έμεινε μόνος, ο Νοτιάς δεν ασχολείτε άλλο με την ομάδα πέραν του προπονητικού κέντρου. επίσης έχει ενοχληθεί από τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν στραφεί πάνω του.

Ποιος παράγοντας μπορεί να το μεταπείσει?
Η κατασκευή γηπέδου, και τίποτα άλλο..

Μετά τον Παππά, ποιος θα βάζει χρήματα στην ΠΑΕ?
Ήδη αναζητούνται από την ΠΑΕ, σύμμαχοι για την τωρινή αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι αναζητήσεις τους έχουν βρει μάλιστα κάτι, που ίσως αποκαλύψουμε σε λίγες μέρες..
Επίσης δεν αποκλείται ποτέ η περίπτωση Μελισσανίδη αφού αγαπάει πολύ την ομάδα, και δεν θα ήθελε να την δει στην Δ΄ Εθνική..με την προυπόθεση όμως ότι θα έχει τη μαζική συμπαράσταση των φίλων της ομάδας, όπως έγινε και στην περίπτωση Νικολαίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου