AekLovers

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τελευταίες φωτογραφίες από το Νέο Προπονητικό της ΑΕΚ

Η ομάδα θα μπεί στο νέο προπονητικό περίπου στα τέλη Οκτωβρίου. (με 2 μήνες καθυστέρηση σε σχέση με το αρχικό προγραμματισμό)
                       
*Πηγή Φωτογραφιών: Official Site AEK FC

Έφτασαν σχεδόν τις 13.000 τα διαρκείας

Οι τελευταία νίκη της ομάδας οδήγησε άλλους 300 περίπου φιλάθλους στα ταμεία των Aekshop, προκειμένου να αγοράσουν κάρτα διαρκείας.
Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται  έως τις 17 Σεπτεβρίου από:
* Από τα γραφεία του τμήματος εισιτηρίων στο Μαρούσι, οδός Γράμμου 69-71 και από το τηλεφωνικό κέντρο, τηλ. 801-100-2121 και 210-8056740
Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-18.00

* Από το AEKShop στο Αιγάλεω, Λεωφ. Θηβών 376, τηλ. 210-5317482
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09.00-16.00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00-21.00

* Από το AEKShop στη Δάφνη, Ηλιουπόλεως 105, τηλ. 210-9735470
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09.00-16.00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00-21.00

* Μέσω internet στην ιστοσελίδα www.aekfctickets.gr".

Στο ΟΑΚΑ με Hajduk

Οι άνθρωποι UEFA μείνανε ικανοποιημένοι από την κατάσταση του γηπέδου (εξάλλου και η Ριζούπολη δεν είναι και σε πολύ καλύτερη κατάσταση), το θέμα είναι τι θα γίνει με το χορτάρι σε αγωνιστικές συνθήκες..γιατί και πριν το φιλικό το ΠΑΟ σε σχετικά καλή κατάσταση φαινόταν να είναι.
Θα ξαναχρησιμοποιηθούν όπως λέει το ρεπορτάζ για "πειραματόζωα" οι νέοι της ΑΕΚ, που θα δοκιμάσουν αύριο το γήπεδο.

Εν' το μεταξύ κανονικά ξεκίνησε και από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης.

Έδρα η Ριζούπολη, μόνο αν υπάρχει το OAKA για την Ευρώπη

Μόνο αν γίνει αυτός ο συνδυασμός θα σκεφτεί η ΑΕΚ, την Ριζούπολη ως μόνιμη έδρα. Φυσικά κάτι τέτοιο θα αποτελέσει σκέψη της διοίκησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (αν δεν έχει ξεχαστεί το χθεσινό όμορφο κλίμα), γιατί είναι δύσκολο για φέτος με τους κατόχους διαρκείας, γιατί έχουν δωθεί συγκεκριμένες θέσεις στο ΟΑΚΑ, και να μην ξεχνούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει π.χ 500€ επείδη θέλουν να πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ που το θεωρούν πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και πιο ήσυχο, δεν μπορεί λοιπόν η ΠΑΕ να τους λησμονήσεις αυτούς του "πελάτες" της.

Οπότε μέχρι του χρόνου ας μας μείνει η Ριζούπολη ως μια καλή ανάμνηση. που βέβαια επειδή διάβασα πολλά, σε καμιά περίπτωση δεν ήταν Φιλαδέλφεια, και όχι γιατί απέχουν 1 χλμ, αλλά γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν είναι αυτός που ήταν κάποτε. Δυστηχώς διαπίστωσα και χθες ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν γίνει πολύ καναπεδάκιδες, έχουν γίνει πολύ soft, και σε συνδιασμό με το γεγονός το ένα πέμπτο περίπου της Original δεν πάνε γήπεδο (ναι καλά διαβάσετε υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που λόγω Μπάγιεβιτς έχουν 2 χρόνια να πάνε γήπεδο), αυτό δημιουργεί στην εξέδρα ένα κλίμα άνευρο και νοχελικό (σε σχέση πάντα με το Ναό).

Video με τον κόσμο από το παιχνίδι της Ριζούπολης

Αναλυτική Παρουσίαση Ριζούπολης

Διαδικαστικά θέματα απομένουν για την επιστροφή του Ντικούδη

Ο 33χρονος Power Forward (προορίζεται όμως και για center) πρέπει να θεωρείτε ήδη παίκτης της ΑΕΚ, μια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από προχθές ο πάικτης γυμνάστικε με τους κιτρινόμαυρους, έτσι ώστε να κερδίσει όσο το δυνατόν περσσότερο χρόνο, για να επανέλθει.

Σε καμοιά περίπτωση δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν χρόνια στην ΑΕΚ, ή στη πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟ. Όμως είναι σίγουρα ΑΕΚτζης, και θα προσπαθεί να δίνει πάντα το 100% των δυνάμεων του, εν' αντιθέση με τον περσινό Φράνσις που έπαιζε όποτε ήθελε..

Video από τη Ριζούπολη (ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ)