AekLovers

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τέλος τα εισιτήρια με τον Πανσερραικό

Η ΠΑΕ έκδωσε περίπου 3000 εισιτήρια τα οποία κάναν φτερά μέσα σε μισή μέρα και βρέθηκαν στα χέρια των λίγων τυχερών. Tα περισσότερα πήγαν σε συνδέσμους, αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο μοναδικό Aek Shop, που διατίθεντο στις 11 η ώρα το πρωί του Σαββάτου να μην υπήρχε ούτε δείγμα εισητηρίου.


* Έξω από το γήπεδο θα λειτουργήσει Mini ΑΕΚ Shop με επίσημα προϊόντα της ομάδας.

Γυμνή η ΑΕΚ στο παρασκήνιο

Για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως ότι η ΑΕΚ παραμένει αδύνατη απέναντι στα μέσα πίεσης. Φέτος ωραία τα μοίρασαν ο ένας την Super League, και ο άλλος την ΕΠΟ.  Τι εννοώ, θα καταλάβετε αμέσως, όσον αναφορά τον ΟΣΦΠ..η εκλογή προέδρου σερνόταν από ΔΣ σε ΔΣ, από διαδικασία σε διαδικασία αποσυρόταν και ένας υποψήφιος, έτσι εκεί που είχε μείνει ο Σπανός ξαφνικά παραιτήθηκε και αυτός του δικαιώματος του για εκλογή και σε ένα βράδυ, με ψιλά γράμματα στις εφημερίδες ανέλαβε την προεδρία ο Μαρινάκης. Τουλάχιστον σε αυτή την εκλογική διαδικασία η ΑΕΚ, έριξε λευκό και δεν έγινε σαν τον Θανόπουλο ψηφοφόρος του Πατέρα. από την άλλη όμως ο κύριος Αδαμίδης θα πρέπει πρωτίστως να κοιτάξει να είναι παρόν σε όλες τις διαδικασίες και όχι να στέλνει κάθε φορά αντιπροσώπους, μία τον Καπετανάκη και μία τον Καψή.Απορώ πάντως η ΑΕΚ δε θα σκεφτεί ποτέ να κατεβάσει υποψηφιότητα, αλλά βλέπεις όταν τρέχεις για να πληρώσεις από εδώ και από εκεί δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με παρασκήνιο, όπου φτωχός και η μοίρα του που λέμε...   Ας πάμε όμως και στον Γκαγκάτση.., είδε ο Μαρινάκης ότι είναι καινούργιος στον χώρο, δεν του έφταναν οι συμβουλές του Κόκκαλη που λείπει συνέχεια για να βρει νέους πελάτες για την Intracom, γιατί η αγορά της Ελλάδας έκλεισε. Και έτσι λέει ας βγάλουμε ως θέμα ότι ο Γκαλλέτι δε θέλει να κόψει το συμβόλαιο του, και να προσλάβουμε τον Γκαγκάτση ως νομικό σύμβουλο του θέματος και μετά δεν πειράζει και να μας μείνει....Την άλλη φορά που πήγε ο Πιλάβιος στα γραφεία των κόκκινων και μίλησε με το Μαρινάκη, έχετε δει στην ΑΕΚ να πηγαίνει πρόεδρος της ΕΠΟ τα τέλευταία χρόνια στα γραφεία της. και τέλος έχουμε και το προχθεσινό δείπνο Πατέρα, Μαρινάκη, Πλατινί.. κάτι ακούγεται πως θα υπάρξει και με τον Αδαμίδη, γεύμα, για να δούμε... 
Στον ΠΑΟ τώρα, τι να πείς, να ξεκινήσεις κατα ρχήν από το γεγονός ότι ο Πιλάβιος ήταν πριν πολλά βέβαια χρόνια στο ΔΣ του Παναθηναικού. Απο την άλλη βγαίνει ο Τζίγγερ να πει ότι χαρίζει της μετοχές τους στου άλλους δύο, αλλά αυτοί όλος τυχαίος δεν τις θέλουν και σε μια νύχτα γίνεται πάλι πρόεδρος ο Πατέρας.
Σε αυτό το σημείο να μεταφέρω ένα σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Γεωργίου (στην εκπομπή του Τηλεάστυ, Καφενείο των Φιλάθλων", σχετικά με το ΠΑΟ. αποκάλυψε μια στιχομυθία μεταξύ Τζίγγερ και Πατέρα.
Τζίγγερ: "θέλω να πάρω καθαρά το πρωτάθλημα
"Πατέρας: "Πάρτο μόνος σου"
Αλλά τελικά όπως φαίνεται δεν πάει να το πάρει μόνο του, γιατί πολύ απλά, είδε ότι δεν μπορεί..

Σωκράτη.., εσύ Super Star..

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι, σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έτσι και ο Σωκράτη μας δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί ψυχικό τμήμα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Ξεκινώντας από το πεταλίδι έφτασε στο Μιλάνο με ενδιάμεση στάση το Βόλο, για λογαριασμό της Νίκης.

Πάντα όμως προσηλωμένος στο στόχο του και κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες των πρωτοσέλιδων. Δουλεύοντας με σκυμμένο κεφάλι με κανένα ύφος εκτός γήπεδο, αλλά πάντα με ποδοσφαιρικό ήθος αλλά και “ύφος” στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, από αυτά που γουστάρουμε να βλέπουμε από τους Έλληνες παίκτες που εκπροσωπούν το εθνόσημο.
Στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής έκανε και πάλι απλώς τα πάντα, έκοβε, έκλεβε κέρδιζε προσωπικές μονομαχίες, έτρεχε γρηγορότερα από όλους τους αντιπάλους τους είτε αυτοί ξεκινούσαν μπροστά είτε πίσω από αυτόν, έπαιρνε και πρωτοβουλίες να ανεβάσει το παιχνίδι της εθνικής. Βέβαια κάποιες φορές το πάθος του ξεχειλίζει, έτσι το πάθος του και χθες του απέφερε για άλλο ένα παιχνίδι κίτρινη κάρτα.

Από την άλλη η εθνική πήρε απλώς ένα βαθμό και τίποτα περισσότερο, αυτό που την διέκρινε περισσότερο από το παιχνίδι της Γεωργίας ήταν η όρεξη, η δύναμη και η διάθεση να δείξουν κάτι περισσότερο, που όμως δεν κατάφερα να το βγάλουν σε ουσία στο αγωνιστικό χώρο. Για ακόμα μια φορά ήταν στην επίθεση ασύνδετη, ασυντόνιστη, άναρχη, ελλιπής σε θέματα τακτικής και χωρίς κίνηση στο χώρο, αποτέλεσμα αυτού η δημιουργία μόνο μιας κλασσικής φάσης στον αγώνα και αυτή από λάθος αμυντικού.
Από την άλλη Σαμαράς θέλησε να γίνει Ρομπίνιο, δυο φορές που βγήκε σε σχετικά καλή θέση για γκολ θέλησε και τις δύο να τελειώσει μόνος του και ούτε ματιά δεν έριξε στους συμπαίκτες του που ακολουθούσαν. Ο Σαλπιγγίδης για ακόμα μια φορά έτρεχε πάνω κάτω, αλλά άλλες φορές κόλλαγε στον άσβεστη, άλλες πάλι φορές έβγαιναν “γιώμες” για να τις πάρει ποιος αυτός ή ο γκέκας??. Το θέμα είναι ότι πήραμε τον Σάντος για να παίξουμε πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο και αυξημένης πρωτοβουλίας, ακόμα βέβαια είναι νωρίς, αλλά τα δείγματα μέχρι τώρα δεν είναι ευοίωνα.

Υ.Γ. Ο Νίνης θα πρέπει μέσα το γήπεδο να αποδείξει πως αξίζει τα 10 εκατ. των κόκκινων διάβολων, γιατί τουλάχιστον στην εθνική δεν δείχνει ακόμα πως μπορεί να του εμπιστευτεί φανέλα βασικού ο Σάντος.

Έκλεισε Eddie Shannon για τον άσο, παίρνει και Καρύδα


Αγωνίζεται στην θέση (1) του Play Maker
Έχει ύψος 1.80 παίκτης και έχει αγωνιστεί σε σημαντικές Ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ουράλ Γκρέιτ και η Κροάσια Σπλιτ.

Εν τω μεταξύ, ο «Δικέφαλος» αποφάσισε να παραμείνει στην Αθήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να μη μεταβεί στο Καρπενήσι.
Στατιστικά Eddie Shannon
http://www.adriaticbasket.net/www/player.php?id=981

ttp://en.basketball.doudiz.com/player/11828/Eddie-Shannon.html










Ποιο κοντά όσο ποτέ βρίσκεται στην ΑΕΚ και ο πρώην Guard του Ηλυσιακού

Στατιστικά Σάκης Καρύδας
http://www.esake.gr/player/1811

Κλειστή η Άνοδος (προς Κηφισσιά) των σταθμών ΗΣΑΠ Περισσού και Πευκάκια

To AekLovers εφιστά την προσοχή σε όσους επιθυμούν να μεταβούν την Κυριακή στη Ριζούπολη ότι, στον ΗΣΑΠ από ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 επαναλειτουργούν οι αποβάθρες προς Πειραιά (ΚΑΘΟΔΟΣ) των σταθμών ΠΕΡΙΣΣΟΣ & ΠΕΥΚΑΚΙΑ & κλείνουν οι αποβάθρες της ανόδου (προς ΚΗΦΙΣΙΑ) των ιδίων σταθμών.


Επίσης μέχρι τέλος του έτους παραμένει κλειστό το τμήμα:
ΑΤΤΙΚΗ –ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με τις γραμμές του ΜΕΤΡΟ 2 και 3.

Τηλέφωνο ενημέρωσης-επικοινωνίας κοινού 210-3293000 κάθε μέρα.