AekLovers

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Παράξενη ήττα-σοκ από το Περιστέρι

Η ΑΕΚ μπροστά σε 500 ηρωικούς φιλάθλους πολύ από τους οποίου δεν άντεχαν την ξεφτίλα και στη 3 περίοδο φύγανε. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 30 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 27-37, 38-70, 57-87

Έχασε από την ομάδα του προπονητή που δεν πήρε ούτε νίκη με την ΑΕΚ και έφυγε κακήν κακώς από την ομάδα πέρυσι.

Η Ένωση, με τον ενθουσιασμό των Ελλήνων παικτών και την υποστήριξη των περίπου 500 οπαδών της, προηγήθηκε 20-15 στη λήξη της πρώτης περιόδου, βρέθηκε και στο 25-20, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε σερί 12-0 για να τελειώσει το ημίχρονο με το Περιστέρι μπροστά με 37-27.

Και το τρίτο δεκάλεπτο το Περιστέρι ξεκίνησε με ένα σερί 7-0, που εκτόξευσε τη διαφορά στους 17, (44-27) και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

ΑΕΚ (Γκέκος): Νικολαΐδης 20, Τζόλος 4, Δορκοφίκης 14, Αντωνάκης, Καλλινικίδης 8, Κοχαντάρεβιτς 11, Κοκκινόπουλος, Τσαπρούνης

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Μάντζαρης Ευ 9., Κινγκ 26, Ψαρόπουλος 5, Παπανικολάου 2, Μαρούγκας 2, Μάντζαρης Αντ. 6, Σκοτ 21, Λίτσος 2, Πετρούλας 4, Σένσλεϊ 7, Μούνικ 3

Το θέμα όμως είναι άλλο:
Παρόλο που τα δελτία των παικτών είχαν εκδοθεί κανονικά, Ο Μηνάς Γκέκος δεν χρησιμοποίησε τους Αμερικάνους ούτε για ένα δευτερόλεπτο, παρόλο που είχαν κάνει προθέρμανση κανονικά και καθόντουσαν όλοι στο πάγκο.. Αν κάποιος πει ότι δεν είχαν προλάβει προετοιμασία, μα τι προετοιμασία χρειάζονταν για να μειώσουν το σκορ από τους 30 πόντους.. Αντιθέτως διάλεξε να ρίξει νωρίς στο παρκέ τους "πιτσιρικάδες" Αντωνάκη και Τσαμπούνη (μάλιστα είχε επιλέξει τον Τζόλο στην βασική 5άδα).

Στην τελευταία περίοδο, ο Αργύρης Πεδουλάκης επέλεξε να μη χρησιμοποιήσει  καθόλου τους βασικούς του παίκτες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους μικρούς της ομάδας. Η διαφορά ωστόσο διατηρήθηκε σε ψηλά επίπεδα (έλαβε τη μέγιστη τιμή της στο 33'30'' 78-41), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 87-57.

Πολλά ακούστηκαν στο γήπεδο για τους παίκτες που δεν παίξανε, π.χ, ότι δεν έπαιζαν γιατί δεν είχαν υπογράψει, άλλοι λέγανε ότι οι manager, τους είπαν να μην παίξουν, άλλοι πάλι είπαν ότι δεν έπαιξαν για να μην υπάρχει πρόβλημα με το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1. Όπως και να έχει η Βασίλισσα της καρδιάς μας, κάθε μέρα με όλα αυτά μικραίνει όλο και περισσότερο. και άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν όπως προσπάθησαν να κάνουν το καλοκαίρι ο Κυριάκος Χήνας (πρόεδρος Ένωσης 1924), και ο Νίκος Γεωργαντζόγλου (εφοπλιστής), που όμως για κάποιους δεν κάνανε για την ΚΑΕ.

Κακός τον.. Διαιτητή..

Μετά τον Κουκουλάκη ορίστηκε για την Κυριακή ο Κάκος να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ, να θυμίσουμε πέρυσι η ΑΕΚ, είχε τρια στραβά σερί αποτελέσματα με τους διαιτητές, που διεύθυναν αυτά τα παιχνίδια να είναι οι: "Δαλούκας, Κουκουλάκης, Κάκος".

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ΑΕΚ 22/09/2010

Τα Τελευταία Νέα της Βασίλισσας

  • Αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας δίνει η ΑΕΚ στο γήπεδο του Ελληνικού (19:00), Τετάρτη 22/09/2010, ΑΕΚ-Περιστέρι.
  • Ο Τερέλ Καστλ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και τέθηκε στη διάθεση του Μηνά Γκέκου για την αναμέτρηση Κυπέλλου με το Περιστέρι την Τετάρτη στο Ελληνικό. Ο 38χρονος Αμερικανός γκαρντ θα προπονηθεί το απόγευμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα μπει κατευθείαν στη μάχη, αφού ούτως ή άλλως υπάρχουν πολλά κενά στο roster.
  • Ανακοίνωσε συνεργασία, η σχετική ανακοίνωση: "Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την γνωστή εταιρία αθλητικής ένδυσης Champion, που ντύνει και την Εθνική ομάδα".

  • Τα ολυμπιακά ακίνητα κατέθεσαν αγωγή κατά της ΚΑΕ ΑΕ, προκειμένου να διεκδικήσουν τα περσινά οφειλόμενα.