AekLovers

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η Βασίλισσα θέλει πιστοποιητικό, ψάχνει γήπεδο, δε βρίσκει έσοδα..

H διοίκηση της ΑΕΚ τρέχει και δεν φτάνει… Ψάχνει πιστοποιητικό, γήπεδο και έσοδα, αλλά ποιο είναι το σημαντικότερο δεν βάζουμε και στοίχημα. Επειδή οι αλληλεπιδράσεις ενδεχομένως να προκαλέσουν αναταράξεις, γι’ αυτό και αποτελεί απαιτητή ανάγκη για την "Ένωση" να επιτύχει τον στόχο της και στα τρία, μαζί ή χωριστά. Η καταγραφή των γεγονότων, όμως, μπορεί να αποτελέσει ερέθισμα για συμπεράσματα…

Η συμφωνία με τη Νοva αποφέρει έσοδα στην ΑΕΚ.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες είναι πολύ περισσότερα από τα αναμενόμενα και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς. Για το άθλημα. Για τη χώρα. Δεν πρέπει, ωστόσο, να λησμονούμε το εξής: Μέρος των τηλεοπτικών εσόδων θα καλύψει πρόσφατα ή παλαιότερα χρέη, άρα δεν θα πρέπει να συνυπολογίζεται στον εφετινό προϋπολογισμό.

Οι "κιτρινόμαυροι" αισιοδοξούν για το πιστοποιητικό και για άλλες οικονομικές συμφωνίες (πέρα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο), αλλά σε… ποιο γήπεδο; Η πιθανή εμπλοκή με το Ελληνικό θα αποτελέσει πισωγύρισμα, αλλά εκτιμήσεις δεν χωρούν ετούτη την ώρα. Το ολυμπιακό κλειστό κοστίζει "ο κούκος αηδόνι" στην ΑΕΚ, αλλά αυτό θεωρεί έδρα της.

Με δεδομένο ότι επιθυμεί την παραμονή της εκεί, τι θα γίνει αν την… εξορίσουν; Υπάρχει ενδεχόμενο μετακόμισης στην επαρχία; Υπάρχει… Αλλά κι αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει ασύμφορο, καθώς απαιτούνται σπίτια για όλους τους παίκτες, που δεν απαιτούνται στο λεκανοπέδιο, και μία σειρά από αλλαγές στον τρόπο ζωής των πάντων. Η κοντινή Χαλκίδα συνιστά μία λύση, αλλά περισσότερο συμφέρει για "προσωρινή" παρά για μόνιμη.

Το θέλει αυτό, όμως, ο προπονητής; Δεν είμαστε στο μυαλό του Μηνά Γκέκου, αλλά μάλλον όχι… Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι αναζητούν εναλλακτικές εντός Αθηνών. Εχουν δεχθεί κάποιες προτάσεις, που δεν είναι γοητευτικές, αλλά θα τις εξετάσουν. Δεν αποκλείεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ασκήσουν νέες πιέσεις προς την πολιτεία, ήτοι να μιλήσουν με τους Νικητιάδη ή Μπιτσαξή. Δεν αποκλείεται να επιδιώξουν επαφή και με τους αξιωματούχους της εταιρίας "Ολυμπιακά Ακίνητα", ανεξάρτητα από την επικείμενη ετυμηγορία του Ειρηνοδίκη… Το γήπεδο μοιάζει στην παρούσα φάση «σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες".

*του Γιώργου Νικολάου 

Λίγη και σήμερα η ΑΕΚ..

Κανένα άξιο προσοχής και καινούργιο σημείο να σταθεί κάποιος, σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. η ομάδα απλώς μέτρια, ανα διαστήματα καλή κυκλοφορία αλλά άλλες φορές κατάχρηση, και άλλες φορές κακό τελείωμα.

Η Ξάνθη όπως και οι άλλες ομάδες δεν έκανε πολλές ευκαιρίες στην ΑΕΚ, αλλά το θέμα της ΑΕΚ είναι ότι και λίγες φάσεις να της κάνουν δέχεται εύκολα γκολ.

Ο Ντίοπ πραγματικά πολύ λίγος και αν δεν μπορεί να φανεί σε ένα παιχνίδι εντός έδρας με την Ξάνθη πως θα μπορέσει να φανεί σε ένα Ντέρμπι. υπερβολικά νωχελικός, απλω΄ς καθόταν στον κύκλο και μοίραζε αριστερά και δεξιά την μπάλα.

Ο Μπλάνκο από ότι φαίνεται τελιώνει από την ΑΕΚ, εκτός και αν τρελάνει τον νέο προπονητή αλλά όταν η ομάδα κάνει 3 αλλαγές και δεν μπαίνει μέσα, λέει πολλά..

Κλείνει Χιμένεθ, απομένουν λεπτομέρειες..


Πριν την έναρξη του αγώνα, όλα σχεδόν τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ, παραδέχτηκαν ότι η ομάδα είναι κοντά σε προπονητή, και μετά ήρθε ο Καψής, να πει το όνομα αυτού, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός παραδέχτηκε σήμερα, οτι "Ναι, μιλήσαμε δυο φορές. Μία το Σάββατο και μία την Κυριακή με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ", δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες όμως για τις διαπραγματεύσεις του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Ο Ισπανός επίσης είπε: "Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το αεροδρόμιο. Συμφωνία με την ΑΕΚ δεν υπάρχει, κι από δω και πέρα το όλο θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ μου, Άλβαρο Τόρες".