AekLovers

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πως θα πάρεις την ομάδα και θα φύγεις κύριε Αδαμίδη?

Καλά όλα αυτά που γράφονται και λέγονται, για να πωλήσουν φύλλα οι εφημερίδες και να αυξήσουν επισκεψιμότητα τα αθλητικά site. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως αν πάρεις την ομάδα και φύγεις βάση (ΚΑΠ: Άρθρο 17, Παράγραφος 2), πας την άλλη μέρα στην αθλητική εισαγγελία για διακωμώδηση του αθλήματος, χάνεις στα χαρτιά το παιχνίδι με 2-0, και σου αφαιρούνται 3 βαθμοί, εκτός ότι σε έχουνε και στην μπούκα για επόμενη στραβή..

Επίσης η παγκόσμια ομοσπονδία απαγορεύει ρητά κάθε εμπλοκή πολιτικών δικαστηρίων σε υποθέσεις του ποδοσφαίρου και απειλεί με διαγραφές σε όποιον προσφύγει σε αυτά. Ακόμα και να δικαιωνόταν η ΑΕΚ και να της επιδικαζόταν κάποιο ποσό, θα κινδύνευε με τη διαγραφή από τη FIFA, κάτι που θα σήμαινε και τον αφανισμό της.

Αυτές οι προσπάθειες γίνονται μόνο συντονισμένες, π.χ από 4,5 ομάδες μαζί.. επίσης πιστεύω ότι ο κάθε ΑΕΚτζής θέλει η ομάδα του να παίζει μπάλα και να προσπαθεί μέσα στο γήπεδο να κερδίσει και τον διαιτητή, αν δεν μπορεί προσπαθεί περισσότερο, κάνει μεταγραφές, παίρνει καλύτερο προπονητή. κ.α

Και εμ' πάση περιπτώσει που ήταν ο κύριος Αδαμίδης όταν σε ένα βράδυ βγήκε ο Μαρινάκης Πρόεδρος, και εκείνος έστελνε αντιπρόσωπο τον Καψή, αντί να πάει ο ίδιος στα ΔΣ της Λίγκας.

*Διαβάστε σχετική παλιότερη ανάρτηση  http://aeklovers.blogspot.com/2010/09/blog-post_1879.html

Που είναι οι κύριοι Νοτιάς και Παππάς κάτοχοι σχεδόν του 70% της ΠΑΕ, να προστατέψουν την ομάδα όταν έπρεπε.

Ανέκαθεν η ΑΕΚ αδικείτο από διαιτησίες αλλά έπαιρνε όσες φορές πήρε το πρωτάθλημα επειδή δεν ήταν απλώς καλύτερη από τους αντιπάλους της αλλά πολύ καλύτερη.



*Σας αρέσει όταν μας φωνάζουν, "πέστε κάτω..οε,οε,οε.."

Εκπομπή Βυζαντινή Αυτοκρατορία - High TV

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 19:00μμ από τη Συχνότητα του HIGH TV, (μπορείτε να την βλέπετε και με ψηφιακό αποκωδικοποιητή).


Μαθαίνεται τα τελευταία νέα και παρασκήνια της αγαπημένης μας ομάδας, με καίρια σχόλια από τους παρουσιαστές της εκπομπής.



Η Εκπομπή προβάλλεται 11 χρόνια τώρα με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Ευστρατιάδη.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ΑΕΚ 21/09/2010