AekLovers

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύ κοντά σε Παπανικολάου

Ο Παπανικολάου επιστέφει στην ΑΕΚ, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ηλυσιακού, με το οποίο είχε 6,5 πόντους  Μ.Ο, 3,1 ριμπάουντ Μ.Ο σε 23 συμμετοχές.

 Αγωνίζεται ως Forward,
Ημερομηνία Γέννησης, 01/06/1985, Ύψος 2.05


Η ΑΕΚ φαίνεται να κλείνει το θέμα των ψηλών (θέσεις 4 και 5), με Δορκοφίκη, Ντικούδη, Κοχαντάρεβιτς, Παπανικολάου.


*Τώρα το πως δεν έκανε για τον Ηλυσιακό και θα κάνει για την ΑΕΚ, αυτό είναι άλλο θέμα.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ΑΕΚ 23/09/2010

Διαβάστε μόνο στο AEKLovers όλη την αλήθεια για το Μνημόνιο Συνεργασίας της Ερασιτεχνικής με την ΠΑΕ


Εκεί που όλα τα μέσα της ΑΕΚ, πανηγύριζαν για την υπογραφή του μνημονίου, το AEKLovers, σας μεταφέρει την πραγματικότητα. Πράγματι κατόπιν πιέσεων, διαβουλεύσεων και συναντήσεων (που είχαν γίνει πιο έντονες από τον Μάιο) τόσο με τον Πρόεδρο του σωματείου Δ. Χατζηχρήστου και του γενικού γραμματεία Β. Τόγελου, η "Μάνα ΑΕΚ" υπέγραψε τελικά το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το μνημόνιο όμως έχει πολλά κενά, Σύμφωνα με το μνημόνιο από την σεζόν 2011/12 η Ερασιτεχνική θα λαμβάνει κανονικά το 10% από τα έσοδα τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ για το χρέος των περασμένων ετών θα υπάρχει εφάπαξ ποσό σε επιταγή κάθε μήνα,πληροφορίες κάνουν λόγο για 20.000€ (όμως οι αρχικές προθέσεις ήταν 40.000€) το μήνα, τα χρήματα θα καταβάλλονται για τα επόμενα χρόνια μέχρι την κάλυψη του παλαιού χρέους), επίσης αρχικά προβλεπόταν να δοθεί εφάπαξ ποσό 100.000-150.000€ από την πρώτη μεταγραφή-πώληση παίκτη της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. (πώληση όμως παίκτη δεν έγινε, έτσι δεν πήρε λεφτά και η Ερασιτεχνική)

Το θέμα όμως το μεγάλο είναι το εξής, o Νομικός Βασίλης Καπετανόπουλος(πρώην μέλος του ΔΣ της ερασιτεχνικής), και Δικηγόρος που τρέχει θέματα της "Μάνας ΑΕΚ", κατόπιν δικών του ενεργειών, και μετά από πολλές δύσκολες νομικές διαδικασίες με αντίπαλο την Empire (βασικός μέτοχος της οποίας είναι ο Ντέμης Νικολαίδης), κατάφερε και έβγαλε καταχρηστική τη χρήση 14 σημάτων της ΑΕΚ, που εκμεταλλευόταν ή Empire (τα προϊόντα που πωλούνται μέσω των ΑΕΚshop). Δεν σας έκανε εντύπωσε ότι τα AEKShop, εξαπλώθηκαν από όταν ανέλαβε ο Νικολαίδης.

Βασική προϋπόθεση για την υπογραφή του μνημονίου ήταν η Ερασιτεχνική να παραιτηθεί από το δικαίωμα εκμετάλλευσης του σήματος (όπως κέρδισε ο Βασίλης Καπετανόπουλος),  μάλιστα υπήρχε πρόταση προς την ερασιτεχνική από την γνωστή εταιρεία αναπτήρων Zippo, για να φτιάξουν αναπτήρες με το σήμα της ΑΕΚ, και τα έσοδα να πάνε στην Ερασιτεχνική, όμως το Σωματείο ήταν αναγκασμένο να αρνηθεί, γιατί είχε συμφωνήσει να υπογράψει το μνημόνιο με την ΠΑΕ.

Το θέμα "σέρνεται" από το 2006 όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης τον Αύγουστο του 2006 σε Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής στον Κένταυρο στην Νέα Φιλαδέλφεια, διατυμπανούσε πως θα λύσει το πρόβλημα.

Κλείνω με μια ερώτηση, είναι τυχαίο ότι ο Αδαμίδης δεν θα ήθελε κανένα άλλο Πρόεδρο στην Ερασιτεχνική εκτός από τον Χατζηχρήστο, βέβαια το καλό που έχει το συγκεκριμένο θέμα έχει το καλό ότι πάνε μαζί όλες τις διαδικασίες για το γήπεδο, όμως το γήπεδο όταν φτάσουμε με το καλό σε αυτό το σημείο, που θα ανήκει, στην Ερασιτεχνική ή στην ΠΑΕ.....??