AekLovers

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΣΤΕ βάζει σοβαρά εμπόδια για άλλη μια φορά σε έργο της ΑΕΚ


Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε μη νόμιμο το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος που αφορούσε την πολεοδομική μελέτη επέκτασης της περιοχής του αθλητικού κέντρου στη θέση «Μαζαρέσκο» του Δήμου Σπάτων.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του ΑΠΕ αναφέρει:"Το ΣτΕ απαγόρευσε την κατασκευή αθλητικού κέντρου στα Σπάτα Αττικής. Το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ’ αριθμ. 214/2010 γνωμοδότησή του έκρινε μη νόμιμο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορούσε την πολεοδομική μελέτη επέκτασης της περιοχής του αθλητικού κέντρου στη θέση «Μαζαρέσκο» του Δήμου Σπάτων.
Σύμφωνα με το σχέδιο Π.Δ., προβλεπόταν η πολεοδομική επέκταση της εκτός σχεδίου περιοχής «Μαζαρέσκο», έκτασης 145 στρεμμάτων, προκειμένου να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο για την προπόνηση ομάδων της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, την κατασκευή μικρότερων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως και την ανέγερση κτιρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικής πρόνοιας, εκπαίδευσης κ.λπ. Από το ΣτΕ κρίθηκε μη νόμιμο το σχέδιο Π.Δ. του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενεργειακής και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς αποκλίνει η γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος (ΚΣΧΟΠ), την οποία υιοθέτησε το υπουργείο από την αρνητική εισήγηση της Διευθύνσεως Πολεοδομικού Σχεδιασμού του ίδιου υπουργείου. Ακόμη, αναφέρει το ΣτΕ ότι η Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού έχει αντιρρήσεις για την κατασκευή των πολιτιστικών, εκπαιδευτικών κλπ. κτηρίων"

*Η ομάδα όπως όλα δείχνουν θα μπεί στο νέο προπονητικό στα μέσα Νοεμβρίου. με 3 μήνες καθυστέρηση δηλαδή από τον αρχικό σχεδιασμό.

Άμυνα για 4άρες..

Για άλλο ένα παιχνίδι η άμυνα της ΑΕΚ, σε έκανε να τραβάς τα μαλλιά σου, αργές τοποθετήσεις, κενά στην άμυνα, καθόλου αλληλοκάλυψη. και ένας Λαγός να προσπαθεί να παίξει σε 3 θέσεις αριστερό μπακ, αριστερό χαφ, κεντρικός αμυντικός.

Ο Δέλλας δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο, ο Νασούτι και ο Πατσατζόγλου μέχρι τώρα απογοητεύουν.

Ο Μάκος και Γκέντζογλου, προσπαθούν αλλά ακόμα δεν είναι τα βασικά χαφ που θέλει η ΑΕΚ στο άξονα, βέβαια μιλάμε για παίκτες (23 και 20 ετών), αντίστοιχα, το μέλλον θα δείξει περισσότερα.

Όσον για τον Ντιοπ ανεξαρτήτως του γκολ, που έκλεψε βγήκε γρήγορα μπροστά, έκανε καλό πλασέ, εκτός αυτών, στο γήπεδο περπατάει και απλώς δίνει την μπάλα μέχρι τα 15 μέτρα. πρέπει να χάσει τουλάχιστον άλλα 5 κιλά προκειμένου να ανεβάσει ρυθμό.

Ιστοσελίδα από σήμερα το AekLovers

Από σήμερα το AekLovers.blogspot.com, έγινε ιστοσελίδα, μπορείτε να το επισκεφτείτε στην διεύθυνση, www.AekLovers.com.

Η εντεκάδα με τον Ζενίτ

Σύστημα 4-2-3-1

Τέρμα: Σάχα
Άμυνα: αριστερό μπακ Λαγός, σέντερ μπακ Μανωλάς και Γιάχιτς, δεξί μπακ Πατσατζόγλου
Κέντρο: αμυντικά χαφ Μάκος, Γκέντζογλου (το δεύτερο αμυντικό χαφ ποτέ δε θα είναι σίγουρο..), και στις πτέρυγες αριστέρα Σκόκο και δεξία Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος πιο μπροστά
Επίθεση: προωθημένος ίσως ο Μπλάνκο.

Ο Μπάγιεβιτς διεύψευσε για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη, μήπως γιατί προτιμά την Καβάλα?..

Ο Ντούσαν θα θελήσει να ξεκουραστεί από την συνεχή πίεση των τελευταίων 2 χρόνων, και να γυρίσει και πάλι δυνατός σε πάγκο άλλης Ελληνικής ομάδας. Σχεδόν κάθε προπονητής θέλει να κάνει κάποιο κενό τουλάχιστον 2 μηνών πριν αλλάξει ομάδα.

Από την άλλη στην Καβάλα, η ομάδα έχει ξεκινήσει μέτρια, και ο φίλος του Ντούσκο, Μάκης άμα θέλει τον πιάνει η τρέλα και τους απολύει όλους και τους "σωπαίνει" όλους προκειμένου να τον φέρει στην Καβάλα.

Ο Ψωμιάδης δείχνει ιδιαίτερη εκτίμηση στους Σέρβους προπονητές και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει στον πάγκο της ομάδες τον Ντράγκαν Οκούκα, που υπήρξε συμπαίκτης το 1976-1977 με τον Ντούσαν, και ήταν και παίκτης του Μπάγιεβιτς όταν προπονούσε την Βελέζ το 1985, πραγματοποιώντας μάλιστα και 31 συμμετοχές.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ΑΕΚ 30/09/2010