AekLovers

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Χαιρετά ο Μπλάνκο το καλοκαίρι, ίσως και τον Γενάρη


Η φώτο ίσως είναι πρόβλεψη ότι ο Μπλάνκο του χρόνου θα φορά και πάλι φανέλα Αργεντίνικη ομάδας.

Το συμπέρασμα βγαίνει από τα λεγόμενα του manager του, Γκουστάβο Οναΐντια, ο οποίος είπε στο aek.365: "Η πρόταση της ΑΕΚ στον Μπλάνκο απείχε πολύ από τις δικές μας απαιτήσεις. Η ΑΕΚ έδειξε πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μπλάνκο. Νιώσαμε πως η διοίκηση της ΑΕΚ δεν σεβάστηκε την προσφορά και τα γκολ του Ισμαέλ" είπε και συνέχισε τονίζοντας "Μέχρι το τέλος του συμβολαίου του ο Μπλάνκο θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του γιατί σέβεται την ομάδα και επειδή είναι καλός επαγγελματίας. Από εκεί και πέρα, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα ψάξουμε για κάτι καλύτερο. Η μόνη πιθανότητα να αλλάξει κάτι είναι αν γίνει νέα πρόταση στον παίκτη, αλλά αυτό είναι κάτι που αντικειμενικά πιστεύω πως δεν πρόκειται να γίνει"

*Τα δεδομένα βέβαια μέχρι το τέλος της σεζόν ίσως αλλάξουν, αν π.χ τραυματιστεί ο Τζιμπούρ και πάρει τη θέση του ο Μπλάνκο και βάλει 15 γκολ, ίσως να το σκεφτούν αλλιώς στην ΠΑΕ, αλλά μέχρι τότε τα δεδομένα εκπροσωπούνται πλήρως από τον τίτλο του άρθρου.

Το γυναικείο τμήμα Βόλλευ θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. και οι έφοροι του Γυναικείου Βόλλευ κ.κ. Κ. Παπαδημητρίου και Α. Μιχαήλ ευχαριστούν δημόσια τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας κ. Στάυρο Κόντο, το Σωματείο Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ και τον Πρόεδρο αυτού κ. Απόστολο Κόντο, αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν για να στεγασθεί το Γυναικείο Τμήμα Βόλλευ Α.Ε.Κ. στο γήπεδο του Ιωνικού.
Αισθανόμαστε πραγματικά μεγάλη υποχρέωση για την προσφορά τους και εκτιμάμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι, στις δύσκολες ημέρες που περνάει τι Σωματείο μας, υπήρξε συμπαράσταση από την πλευρά τους και επιτέλους αισθανόμαστε ότι η Φιλαδέλφεια είναι δικό μας σπίτι.
Η ομάδα του Γυναικείου Βόλλευ θα προπονείται και θα έχει σας έδρα πλέον το κλειστό Γυμναστήριο ΙΩΝΙΚΟΥ Νέας Φιλαδέλφειας –ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-
Πιστεύουμε ότι, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος και σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια γυρνάμε εκεί που αγαπάμε, εκεί που θα έπρεπε να είμαστε.


*Οι γυναίκες ανέβηκαν πέρυσι στην μεγάλη κατηγορία αήττητες με πολύ καλή παρουσία. Ο προγραμματισμός της ομάδας οδεύει ολοταχώς της ομάδα προς την επιτυχία καθώς η ομάδα έχει κάνει ήδη σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν ικανοποιήθηκε ο Μπλάνκο με την πρόταση που του διαβιβάστηκε μέσω e-mail

Η χθεσινή πρόταση ναι μέν ήταν τελική, αλλά επι της ουσίας όχι βελτιωμένη, με εξαίρεση το δικαίωμα 15% (πριν ήταν 10%) που λαμβάνει επιπροσθέτος ο παίκτης σε περίπτωση μεταπώλησης του. Η πρόταση που του κατατέθηκε χθες 14/9, ήταν ίδια κατά τα άλλα με την τελευταία που του πρόσφερε  ο Πρόεδρος, στην συνάντηση που είχαν στα γραφεία τις ΠΑΕ, πριν 2 περίπου εβδομάδες.

Να γιατί ο Ολυμπιακός είναι η πιο μισητή ομάδα στην Ελλάδα


Γι΄αυτό διαφέρει η ΑΕΚ, γιατί έχει τελείως διαφορετική λογική και νοοτροπία απο της άλλες ομάδες. Το παράδειγμα πολύ πρόσφατο, όταν για την χθεσινή ήττα του ΠΑΟ, οι εφημερίδες του ολυμπιακού είχαν αφιερωμένο ολόκληρο το πρωτοσέλιδο τους, στο χλευασμό, και στην υποτίμηση της ευρωπαικής αξίας του ΠΑΟ, οι εφημερίδες της ΑΕΚ, δεν είχαν καν ούτε μια λέξη για την ήττα του "Ελληνικού ποδοσφαίρου". Μετά μην απορούν οι φίλοι μας ολυμπιακοί γιατί είναι η πιο μισητή ομάδα της Ελλάδας, και γιατί η μισή Ελλάδα ήταν πριν 1 μήνα με την Χάποελ.

Ε, ΟΧΙ και 800.00€ για τον Περιπατητή

Η ΑΕΚ έστειλε σήμερα τις προτάσεις των δυο παικτών στους manager τους με e-mail. Η ΑΕΚ, θέλει να κλείσει και τους δύο παίκτες καθώς το καλοκαίρι μένουν και οι δύο ελεύθεροι.

Για τον Σκόκο η νέα πρόταση περιλαμβάνει αύξηση αποδοχών (περίπου στις 800.000€) και μπόνους που ανεβάζουν αρκετά το ετήσιο εισόδημα του Σκόκο από τα 650.000 ευρώ που παίρνει τώρα. Μάλιστα, αν πιάσει τα μπόνους ο Σκόκο φτάνει το 1.000.000€ ετησίως και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ!

Οσον αφορά τον Μπλάνκο, η πρόταση δεν φτάνει τις 700.000 ευρώ που θέλει η πλευρά του παίκτη, αλλά υπήρχε στην τελευταία πρόταση (μικρή) αύξηση στις πάγιες αποδοχές (περίπου 450.000 ευρώ) που μεγαλώνουν αν πιάσει τα μπόνους. Πάντως, στην τελευταία είχε πει όχι ο Μπλάνκο και για αυτό η Ένωση ανέβασε την προσφορά στις 500.000 ευρώ συν 200.000 ευρώ μπόνους.

Για τον Σκόκο στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα πει το ναι, ενώ ο "ζορό" δεν ανταποκρίνεται θετικά γιατί έχει στο μυαλό του την προφορική συμφωνία του με τον Θανόπουλο, που έκανε λόγο για 700.000€ ετησίως.

Το θέμα είναι στην ΑΕΚ, έχουν τρύπα 6.000.000€, και κάνουν πρόταση στον Σκόκο 800.0000€ πάγιες αποδοχές το χρόνο, γιατί ? για ένα παιχνίδι μέσα στο Φάληρο, και στα άλλα περιπατητής. Δηλαδή ο Μανωλάς πόσα αν πάρει. Αυτά βλέπει ο Μπλάνκο και θέλει 700.000€. Στο τελευταίο παιχνίδι πάλι της Κυριακής, δεν κυνήγησε ούτε μια πάσα που έφυγε 1 μέτρο πιο μακριά από αυτόν.