AekLovers

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αποζημίωση σκέφτεται να ζητήσει η ΠΑΕ, από τον Κουκουλάκη

Η ΠΑΕ δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του Μιχάλη Κουκουλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αγωγή κατά του Ηρακλειώτη διαιτητή, καθώς επίσης και κατά της ΚΕΔ, αλλά και της ΕΠΟ.
Η "Ένωση" είναι πιθανό να αξιώσει μέχρι και 500.000€ για ηθική βλάβη, αλλά και να διεκδικήσει αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη αν οι δύο βαθμοί που έχασε παίξουν κάποιο ρόλο στο τέλος του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν σύσκεψη στα γραφεία που ξεκίνησε περίπου στις 20:30 μμ, για να αποφασίσουν τη περαιτέρω πορεία και συμπεριφορά του συλλόγου σε ανάλογα επεισόδια και γεγονότα.

Συνάντηση εν΄το μεταξύ θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Σοφοκλή Πιλάβιο αύριο, και αυτό κυρίως γιατί, η ΕΠΟ δεν δείχνει διάθεση να ικανοποιήσει την απαίτηση της ΑΕΚ για αποπομπή του διαιτητή από την Λίγκα, και αναμένεται πλέον η αντίδραση του συλλόγου.

Aργυρό μετάλλιο ο Γιώργος Φατούρος στην κατηγορία Masters Α'

Παραλίγο να πλασαριστεί στην εξάδα και ο Λευτέρης Παπουτσάς ο οποίος τελικά κατετάγη 7ος. Ο Γιώργος Φατούρος πήρε το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Χατζημανώλης είχε πρόβλημα με το σασμάν και αναγκάστηκε να σταματήσει από τις αρχές του αγώνα.

Πρόβλημα είχε και ο Μυλωνάς ο οποίος και αυτός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αφού έσπασε ο τροχός του. Επίσης δεν τερμάτισε και ο Γιώργος Καούρης. Καλά τα πήγε ο Διαμαντής Πανόπουλος αλλά και οι Γρηγόρης Φύτρος, Διονύσης Κεδίκογλου και Παντελής Πατέλος (Masters Β').

Στην κατηγορία Masters Γ' ο Ανέστης Παπιομύτης ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 6η θέση.

Η Ανακοίνωση συγνώμης του Κουκουλάκη

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο Μιχάλης Κουκουλάκης:

"Παρά τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που απαγορεύουν τις δηλώσεις διαιτητών, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις μου στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίες και οδήγησαν την ΑΕΚ σε απώλεια βαθμών."

Κουκουλάκης Μιχάλης

4.500 εισιτήρια έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στην ΑΕΚ

Ανακοίνωση  ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

"Ενημερώνουμε ότι για όλους τους εντός έδρας αγώνες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχει διαμορφώσει τη βόρεια κερκίδα (3η πεζογέφυρα, θύρες 33-42) με ζώνες ασφαλείας, χωρητικότητας 4.500 θέσεων, όπου και θα διαθέτει σε όλες τις ομάδες που επιθυμούν να μετακινήσουν φιλάθλους, αρχής γενομένης από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον όμορφο Βόλο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια που τιμώνται προς 20 ευρώ έκαστο, από αύριο, Τρίτη μεσημέρι, από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3, Βόλος (τηλ: 24210 34507), καθώς και την ημέρα του αγώνα, από τις 5 μ.μ. από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, έξω από τις θύρες 33-42.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους της ΑΕΚ που με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στον όμορφο Βόλο όπως και τους δικούς μας φιλάθλους, να σεβαστούν ό ένας τον άλλο και να μη ξεχνούν πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αντίπαλοι είναι μόνο για τα 90 λεπτά του αγώνα"

Επεισόδιο Στέλιου Μανωλά με οπαδούς

Η πίεση και ο εκνευρισμός για τις διαιτητικές αποφάσεις οδήγησαν στον εκνευρισμό των οπαδών και στο Στέλιο, με αποτέλεσμα να γίνει το παρακάτω.

Το επεισόδιο είχε ως εξής: "Μόλις οι οπαδοί αντίκρισαν τον Στέλιο, του είπαν να μιλήσει στον Ανιψιό του για να βελτιώσει τα λάθη του. (ίσως εννοώντας την υπερβολική αυτοπεποίθηση που δείχνει κάποιες φορές στο παιχνίδι του).

Ο Στέλιος Μανωλάς, εκνευρίστηκε κατέβηκε από το αμάξι του και τους είπε: "Να κάνετε το σταυρό σας που ο Κώστας παίζει στην ΑΕΚ, αυτός σας φταίει που παίρνει 40.000 ευρώ τον χρόνο?"

Η αντίδραση του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ένωσης εξέπληξε τους φίλους της ΑΕΚ που απορημένοι του απάντησαν: "Τι σχέση έχουν αυτά που μας λες? Αυτός να κάνει τον σταυρό του που φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ"


*Επίσης 20 άτομα πλησίασαν τον Δέλλα και είπαν: "Μάλλον δεν ξέρουν τι σημαίνει η ΑΕΚ, που παίζουν..πες τους το εσύ.."

Αδαμίδης: "Είχε Δόλο ο Διαιτητής"

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αδαμίδη:
 «Μιλάμε για κατάντια του ποδοσφαίρου. Αν έχει στοιχειώδη κρητική λεβεντιά, ο κ. Κουκουλάκης θα πρέπει να μην ξανασφυρίξει. Αυτό το «παραμύθι» πρέπει να σταματήσει, αλλιώς -όπως ξανάπα- το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει. Μιλάμε σήμερα για τρία πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα. Συζητάμε για θέματα βίας, ψάχνουμε λύσεις, αλλά δε σκεφτόμαστε ότι και οι κακές διαιτησίες προάγουν τη βία.

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο κ. Πιλάβιος σφυρίζει αδιάφορα. Από αύριο πρέπει να κάτσουμε όλες οι ομάδες να συζητήσουμε πως θα συνεχίσουμε, αλλά η ΑΕΚ σήμερα απαιτεί να αποσυρθεί αυτός ο ανίκανος διαιτητής.

Δεν είναι μόνο εκείνος, όμως. Μιλάμε για ένα ολόκληρο σύστημα, το οποίο δεν ξέρω αν -με αυτό που έγινε σήμερα- έκανε μια επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι ευκαιρία φέτος να προχωρήσουμε μπροστά, όμως ο κ. Πιλάβιος δεν βοηθάει.

Χαρακτηριστικά, στείλαμε μια επιστολή την περασμένη εβδομάδα και δεν έχουμε πάρει απάντηση. Κάθεται στο γραφείο του, κάνει χαιρετούρες, γεύματα, μόστρα και δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Διότι, δεν είναι μόνο το καλό της ΑΕΚ. Πρέπει να θωρακίσουμε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσωπικά, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Αν έδινε το πέναλτι, όμως, ειδικά στο 0-0, θα άλλαζε το ματς. Είναι καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά μίλησα με τον κ. Κουκουλάκη. Ε, σφύριζε κι εκείνος αδιάφορα. Εγώ του έλεγα για τις φάσεις κι εκείνος έκανε... χάι φάιβ με τους επόπτες. Στην ΑΕΚ επενδύουμε λεφτά, είμαστε μια διοίκηση με νέους ανθρώπους, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε συνέχεια το ίδιο κατεστημένο.

Δε διαφωνώ ότι υπάρχει ένα κλίμα καχυποψίας και κάθε σφύριγμα αντιμετωπίζεται έτσι. Όμως, στο συγκεκριμένο ματς μιλάμε για πολλές φάσεις. Μία φάση μπορεί να είναι λάθος, δύο το ίδιο, αλλά όταν είναι τρεις, τέσσερις και πέντε... Υπάρχει διαφορά μεταξύ κακής διαιτησίας και διαιτησίας με δόλο».