AekLovers

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Έκανε την επίσημη πρόταση της η ΑΕΚ, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά με τον Ισπανό προπονητή.

 «εκλεκτός» της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σταύρος Αδαμίδης σήμερα έστειλε την πρώτη πρόταση του στον Ισπανό προπονητή. Η Ενωση πρότεινε συγκεκριμένα στον 46χρονο πρώην προπονητή της Σεβίλλης 650.000 ευρώ πάγιες αποδοχές ετησίως συν δύο συνεργάτες του με το συνολικό κόστος να φτάνει τις 800.000 ευρώ. Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει άμεσα επικοινωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ για την απάντηση του.

Αυτή είναι η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ και αν ο Χιμένεθ δεν φανεί… κάθετα αρνητικός στις συζητήσεις, η διοίκηση του δικεφάλου έχει διάθεση να ανεβάσει και άλλο την προσφορά της για να έρθει ο Ισπανός τεχνικός με το τιμ του. Αυτός είναι ο προπονητής που έχει επιλέξει ως πρώτο στόχο η Ενωση και θα διαπραγματευτεί την πρόσληψη του σήμερα και αύριο μια και θέλει μέχρι την Τετάρτη να έχει έρθει ο νέος προπονητής στην Ελλάδα.

O Xιμένεθ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει την διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του απο το 1,2 εκατ.ευρώ για αυτόν και τους συνεργάτες του (θέλει τρεις) και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ΑΕΚ 04/10/2010