AekLovers

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σοβαρό πρόβλημα με την ΚΑΕ ΑΕΚ, για την συμμετοχή της στην Α1

Την ώρα που η ΚΑΕ, ανακοίνωνε τον Σάνον, τα προβλήματα της σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο συνεχίζουν τα παραμένουν άλυτα.

Παρόλο που από τα ΜΜΕ, προσπαθούσαν να προβάλουν ότι η ΚΑΕ δεν πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής λόγω του ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήθελε να εξετάσει κάποιους άλλους φακέλους, η αλήθεια είναι άλλη. Σύμφωνα με πολύ έγκυρη πηγή, ο φάκελος της ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν ήταν πλήρεις, και μάλιστα είχε πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, προκειμένου η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Τις τελευταίες μέρες εξάλλου είχε προκύψει και πρόβλημα με τους 3 Έλληνες Δορκοφίκη,Καλλινικίδη, Νικολαίδη, καθώς ναι μεν συμφώνησαν να μείναν στην ΑΕΚ, προπονούνται ήδη εδώ και 2 βδομάδες με την ομάδα, όμως ακόμα δεν έχουν κλιθεί να υπογράψουν συμβόλαιο, κάτι που έχει δυσαρεστήσει και τους τρεις.

Παρόλα αυτά όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, λύνονται την τελευταία στιγμή με αμοιβαίες υποχωρήσεις, έτσι ελπίζουμε πως θα λυθεί και το πρόβλημα της μπασκετικής ΑΕΚ. Από την άλλη οι καιροί της κρίσης, αλλάζουν πολλά δεδομένα (βλέπε Μαρούσι)..

Ανακοινώθηκε ο Σάνον και δήλωσε:


"Γνωρίζω άριστα που έρχομαι και σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ στο νέο πρωτάθλημα. Στην κατ΄ ιδίαν συνομιλία που είχα με τον κ. Γκέκο ενημερώθηκα πλήρως για τους στόχους που έχει η ΑΕΚ, ενώ του επισήμανα ότι είμαι έτοιμος αγωνιστικά να συνεισφέρω τα μέγιστα. Έχω μάθει, ήδη, για τη δυναμική που παρουσιάζουν οι φίλαθλοι της ομάδας μου, οι οποίοι και αποτελούν τον έκτο παίκτη σε κάθε αναμέτρηση. Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ"

Προηγούμενη ανάρτηση για Σάνον.
http://aeklovers.blogspot.com/2010/09/eddie-shannon.html

2ο σερί ματς της ΑΕΚ εντός έδρας, 2η φορά σερί 20:30μ.μ η ώρα έναρξης του αγώνα, Τυχαίο?.. δε νομίζω..

Σχόλιο: 
Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ, παίζει τελευταία στο πρόγραμμα. Ποιος θα πάει κύριοι της Super League στις 20:30, το βράδυ στο ΟΑΚΑ, για να γυρίσει σπίτι του στις 23:30? Κάποιος από την επαρχία το ξεχνάει βέβαια το γήπεδο.
Το Καραΐσκάκη είναι μέσα στο Πειραιά, γιατί πάντα ο ΟΣΦΠ, να παίζει μεσημέρι?

Το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ που θα είναι εκτός έδρας μήπως η ΑΕΚ, θα παίξει στις 5μμ? λέω εγω..

Αποτέλεσμα αυτών να μην αναμένονται περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι στο γήπεδο.

*Αφήστε που το Nova αρχίζει να βάζει την ΑΕΚ στο NovaSports 2, ενώ η ΑΕΚ είναι από τις πρώτες ομάδες που πήρε το συνδρομητικό και δεν έφυγε για να πάει καμιά ΝΕΤ, ή Σκάι. (μόνο μια χρονιά που είχε πάει στο Alpha Digital, όπως και αρκετοί άλλοι) 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, δείχνει κίτρινη κάρτα στη Βία

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα, θέλησε να περάσει η ΠΑΕ ΑΕΚ με πρεσβευτές τα παιδιά, ευελπιστώντας ότι θα δώσει την ευκαιρία σε όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, να ξανασκεφτούμε τον πραγματικό λόγο που πάμε στο γήπεδο.
Στον αγώνα με τη Χάιντουκ Σπλιτ στο ΟΑΚΑ, παραχώρησε μια ολόκληρη κερκίδα στα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους έβγαλαν “Κίτρινη κάρτα στη βία”, διεκδικώντας το δικαίωμά τους να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Το μήνυμά τους ήταν απλό και σαφές. Στο γήπεδο πρέπει να είμαστε όλοι. Η οικογένειά μας να μην αποκλείει κανέναν. Αρκεί όλοι να συμπεριφερόμαστε με τρόπο που αξίζει στην ΑΕΚ και την ιστορία της ΑΕΚ.

Από χθες και για όλη τη σεζόν είναι στο χέρι όλων μας βγάζοντας “Κίτρινη κάρτα στη βία”, να δώσουμε στο ποδόσφαιρο την ευκαιρία να γίνεται γιορτή στην έδρα μας.

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της όλης ενέργειας που θέλει η ΠΑΕ να ακουστεί και να διαδοθεί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσει την ενέργεια αυτή και σε επόμενους αγώνες της και προσκαλεί όλα τα παιδιά που θέλουν να παρευρεθούν στη κερκίδα, να έρθουν και να σηκώσουν με τη σειρά τους “Κίτρινη κάρτα στη βία”.

                                  

"ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΒΙΑ"

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τη συμμετοχή των παιδιών και την παρουσία τους στην κερκίδα (ΠΑΕ ΑΕΚ 210 6121371)

Πρώτη για Κοχαντάρεβιτς


Ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς (24 χρ., 2,08 μ.) έφτασε χθες (15/09) στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, είναι απόφοιτος του Texas Tech, είχε 6,9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα σε 34 εμφανίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Στα τέλη της εβδομάδας θα ενταχθούν στην προετοιμασία οι Μελς, Μακ, Καστλ και Σάνον. Ήδη προπονούνται οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ, στο Ελληνικό.