AekLovers

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά τη λήξη του αγώνα και τη ξεφτίλα της ΑΕΚ, 2 ξένοι ποδοσφαιριστές-ονόματα, κοιτούσαν το Στοίχημα...

Ενώ ο Μπάγιεβιτς ανακοίνωνε την αποχώρηση του, την ίδια στιγµή σε µία άλλη γωνιά των αποδυτηρίων δύο από τους ξένους και µάλιστα ονόµατα κοίταζαν τις αποδόσεις στο δελτίο τους, µην καταλαβαίνοντας προφανώς τι γίνεται και σε τι κατάσταση έχει περιέλθει η οµάδα.

Οπως ήταν φυσικό αυτό δεν άρεσε στους υπόλοιπους, αλλά εκείνη τη στιγµή προείχε άλλο πράγµα. Ο Μπάγιεβιτς που ήταν εκτός αποδυτηρίων δεν θέλησε να ακούσει τους παίκτες και τους είπε ότι δεν αλλάζει την απόφασή του, όταν εκείνοι προσπάθησαν να του µιλήσουν. Ετσι το θέµα έµεινε εκεί.

Ούτε σήμερα πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής η ΚΑΕ, συζητήσεις με Novasports

Λόγω κατάληψης στα γραφεία της γραμματείας αθλητισμού, ούτε σήμερα δεν κατατέθηκε ο φάκελος της ΚΑΕ.

Συζητήσεις με σκοπό την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας κάνει η διοίκηση με την Nova, με προσφορά περισσότερο συμφέρουσα από ότι στην ΕΡΤ, που αρχικά είχε συμφωνήσει.

Στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα, το Handball της ΑΕΚ


Το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να δίνει τα παιχνίδια της στο κλειστό του Βύρωνα φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Ο δήμαρχος της περιοχής, ο Νίκος Χαρδαλιάς, έχει «ανάψει» το πράσινο φως για την παραχώρηση του γυμναστηρίου για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για τους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίζουν σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο (του Μενιδίου έχει μικρότερες διαστάσεις), στο οποίο υπάρχει τάραφλεξ, ενώ διευκολύνει και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Γιάννης Αρβανίτης αναμενόταν χθες να τσεκάρει τον αγωνιστικό χώρο, καθώς σε κάποια σημεία το δάπεδο έχει φουσκώσει, ώστε να δώσει κι αυτός την έγκρισή του για τη μετακόμιση, εφόσον το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Παράλληλα, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις στο «Μπάμπης Χολίδης».

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ΑΕΚ 28/09/2010


Αυτοί είναι οι 4 πραγματικοί στόχοι της ΠΑΕ, για το πάγκο της ομάδας.

Πάουλο Σόουζα
 Με σειρά δυνατότητας (όχι επιθυμίας), τα ονόματα είναι τα εξής:
  1. Πάολο Σόουζα
  2. Μανόλο Χιμένεθ
  3. Βίκτορ Φερνάντεθ
  4. Σλάβεν Μπίλιτς
Ο Σόουζα που πηγαίνει για φούντο την Λέστερ, φαίνεται πως θα λυθεί το συμβόλαιο του.

Ο Χιμένεθ, πρώην τεχνικός της Σεβίλλης, που απολύθηκε το Μάρτιο και είναι ελεύθερος.
Χιμένεθ

Ο Βίκτορ Φερνάντεθ είναι ένας προπονητής με σημαντικές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα, καθώς έχει πανηγυρίσει το Κυπελλούχων το 1995 με τη Σαραγόσα, ενώ το 2004 κατέκτησε το Διηπειρωτικό με την Πόρτο. Έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων στην καριέρα του, ενώ το κασέ του βρίσκεται μέσα στα όρια που έχει θέσει η ΑΕΚ.
Φερνάντεθ

Και ο Μπέλιτς ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Εθνική Κροατίας.
Μπίλιτς
Και οι τέσσερις φέρεται να έχουν δεχθεί ήδη μία πρώτη κρούση από την ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβουν άμεσα την ομάδα. Που έχει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια.