AekLovers

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις της ΠΑΕ για τα Εισητήρια

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγο τον δυσοίωνων προβλέψεων για την ενεργό συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας, σκέφτεται να προσελκύσει κοινό με άλλους επικοινωνιακούς τρόπους στην ΠΑΕ, σκέφτονται μείωση εισιτηρίου, έκπτωση σε μαζικά εισιτήρια, διπλά εισιτήρια, mini εισιτήρια διαρκείας, κ.α

Στις επόμενες μέρες θα καταλήξουν στα τελικά μέτρα και θα ανακοινωθούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΠΑΕ δείχνει τουλάχιστον να σκέφτεται τους φιλάθλους της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, και προσπαθεί να διορθώσει το λάθος που έκανε και δεν μείωσε καθόλου τις φετινές κάρτες διαρκείας της (εν' αντιθέσει με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έκανε μείωση των αντίστοιχων καρτών του)

Τα αγωνιστικά νέα των Eρασιτεχνικών Tμημάτων της ΑΕΚ


Αντρικό Βόλεϋ

Στα Μουδανιά ξεκινά της υποχρεώσεις της το αντρικό τμήμα Βόλεϋ

1η Αγωνιστική (Σάββατο 23/10/2010) 
Ν. Μουδανιά - ΑΕΚ


Handball

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης ευχήθηκε και είπε για το φετινό πρωτάθλημα: "Πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Κρίμα που δυο ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα στερηθούμε στους φιλάθλους μας για μεγάλο διάστημα.  Εύχομαι υγεία σε όλους τους παράγοντες και του αθλήματος."


Πυγμαχία

Αν και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Τζένη Τασίδου είχε τον έλεγχο του αγώνα με αντίπαλο την Ουγγαρέζα Νεμέντι - Βάργκα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της πυγμαχίας, που διεξάγεται στα νησιά Μπαρμπέιντος. Η πυγμάχος της ΑΕΚ έχασε στα προημιτελικά των 54κ. από την Ουγγαρέζα Νεμέντι - Βάργκα, με 17-15 στα σημεία κι έτσι δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στην τριάδα.

Ποδηλασία
Ο ποδηλατιστής της ΑΕΚ Γιάννη Αλεβίζου κατά τη διάρκεια της προπόνησης, παρασύρθηκε από μηχανάκι. Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαμεσολάβησε άμεσα και έτσι ο αθλητής επισκέφθηκε τον κορυφαίο Ορθοπεδικό χειρουργό Λάκη Νικολάου και τον γιατρό της ομάδας Αλκιβιάδη Καλιακμάνη. Ο Αλεβίζος είχε άγιο καθώς όπως διαπίστωσαν η αρχή υπέστη απλώς ρήξη τένοντα στον αντίχειρα. θα τον αφήσει βέβαια εκτός προπονήσεων για κάποιες μέρες.



Ποδόσφαιρο Σάλας
Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ερασιτεχνικής το Σάββατο 19, προκειμένου όποιος γονέας με παιδί γεννημένο 1993-2005 ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το πλάνο του τμήματος.



Ping Pong

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11-12/9 ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. για την νέα αγωνιστική περίοδο με την προκριματική φάση του τοπικού κυπέλλου της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, στις 11/9 θα αγωνιστεί η αντρική ομάδα η οποία θα αντιμετωπίσει στις 9 την Πρόοοδο Βουτζά Ραφήνας, στις 11 τον Αρη 2006 και στη 1 τον Ζήνωνα Γλυφάδας. Από τον όμιλο των τεσσάρων ομάδων προκρίνεται μόνο ο πρώτος του ομίλου στην τελική φάση.
Η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί στις 12/9 και θα αντιμετωπίσει στις 9 τον Α.Σ. Πρωταθλητή, στις 11 τον Α.Ο. Καρέα και στη 1 τον Α.Φ.Μ.Ο.Α.Ν. Από τον όμιλο των τεσσάρων ομάδων προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου στην τελική φάση. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σ.Ε.Φ.

Διαβάστε εδώ για τα Διαρκείας της Ερασιτεχνικής
http://aeklovers.blogspot.com/2010/09/blog-post_14.html

Παράταση για το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 πήρε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Παράταση για την επόμενη Παρασκευή (24/9) πήρε η εξέταση του φακέλου της ΚΑΕ ΑΕΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΑΕΚ δια του προέδρου της Μπάμπη Καραμανλή και του συνεργάτη του Σωκράτη Λαμπρόπουλου, αλλά και με τη συνδρομή του δικηγόρου Αργύρη Λίβα παρέστη στα γραφεία της γενικής γραμματείας αθλητισμού, αλλά κάποιες ελλείψεις στο φάκελος της, καθώς και η επιθυμία της επιτροπής να εξετάσει κάποια άλλα έγγραφα, οδήγησαν στην αναβολή της υπόθεσης.

Μάλλον ΝΑΙ, λέεει ο Σκόκο, στην πρόταση Ανανέωσης

Μάλλον θετικά θα κλείσει το θέμα ανανέωσης του παίκτη. Η πρόταση από την Ένωση με 800.000 ευρώ πάγιες αποδοχές συν μπόνους που τις φτάνουν στο 1 εκατ.ευρώ ετησίως, κάνουν τον Σκόκο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτης της.

Σήμερα το πρωί ο Σταύρος Αδαμίδης και ο εκπρόσωπος του παίκτη Παύλος Διαννής είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και αποδείχθηκε ότι οι δύο πλευρές είναι περισσότερο κοντά στην οριστική συμφωνία. Πλέον, απομένει η τελική απάντηση της πλευράς του Σκόκο.

*Άξιο λόγου και προσοχής πάντως είναι το γεγονός ότι πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ, γίνεται ο παίκτης που έχει την λιγότερη διάθεση σε κάθε παιχνίδι. Αυτός και είναι και ένας από τους λόγους που ο Μπλάνκο δείχνει τόσο δυσαρεστημένος με την Διοίκηση.

Στην ΑΕΚ πάλι ο Κέζος?

Ο πρώην γυμναστής της ΑΕΚ, και νυν του ΠΑΟ, δεν φαίνεται να είναι για πολύ νυν, και έτσι επέλεξε να χτυπήσει την πόρτα στον πρώην εργοδότη του (2004-2010).

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μετρά μέρες στο Τριφύλλι.

Να θυμίσουμε ότι ο Κέζος αμειβόταν στην ΑΕΚ, με ποσό που έφτανε περίπου τις 140.000€ το χρόνο, όταν ο Μανωλάς αμείβεται με 70.000€. 

Η Ιστοσελίδα του Γυμναστή
http://www.antoniskezos.com/

Λίγος κόσμος αναμένεται στο Γήπεδο

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μόλις 17.000-19.000 φιλάθλους (13.000 διαρκείας, πολλά από τα οποία είδαμε στην Ριζούπολη "δεν πηγαίνουν"), το νούμερο είναι εξαιρετικά χαμηλό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην κανονική της έδρα και πρόκειται και για ευρωπαικό παιχνίδι.
Κάτι η ώρα που θα είναι περασμένη 22:05 (δημιουργεί και πρόβλημα μεταφορικό σε όποιον θέλει να πάει), κάτι η οικονομική κρίση που είναι δύσκολο για κάποιον που έδωσε την Κυριακή π.χ 20 € να ξαναδώσει σε άλλες 5 μέρες άλλα τόσα. Επισπροσθέτος η χαμηλή δυναμικότητα  της ομάδας (και η στέρηση μεγάλων αστέρων σε αυτήν), δημουργεί ένα κλίμα, αποστροφής στο να επιλέξει κανείς να περάσει το βράδυ του στο Αχανές και απρόσωπο ΟΑΚΑ.

Οι τιμές των εισητηρίων του Αγώνα ΑΕΚ-Hajduk Split

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ    
Θύρες 2, 15, 16 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 4, 5, 6, 12, 13, 14, 31 : 25€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 35€ (Παιδικά 15€)
Θύρα  29 : 60€ (Παιδικά 20€)
Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 30€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€
 
*Λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια τους την ημέρα του αγώνα, όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μια ώρα προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Επίσης, αν έχουν το ακριβές αντίτιμο, αυτό μπορεί να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Στηρίξτε την Ερασιτεχνική και κερδίστε ένα Citroen DS3

Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον η Λαχειοφόρος Κλήρωση για την ενίσχυση των Eρασιτεχνικών Tμημάτων του Σωματείου μας, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο CITROEN DS3.   Η κλήρωση έχει πάρει παράταση εως τις 30/09/2010, ημέρα που θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής.
Ο Λαχνός συμμετοχής στην Κλήρωση τιμάτε με 5€, διατίθενται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής.
Τα γραφεία της Α.Ε.Κ. στεγάζονται στην Ν. Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 138-140 (2ος όροφος).
Τηλέφωνο : 210-2584582
Το νέο Citroen DS3 είναι ένα μοντέρνο και δυνατό αυτοκίνητο, το οποίο ανταποκρίνεται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις. 

"Ο Άγγελος Τραυλός είναι ο Manager με τα εκατομμύρια", τάδε έφη, Αλέξης Κούγιας

Ο περιβόητος μάνατζερ Α.Τ. με τα 26 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις είναι ο Αγγελος Τραυλός. Με καταθέσεις 175.000€ στον λογαριασμό του από τον Ρ.D. δηλαδή Predrag Djordevic. Τον είχε πάει από τη Γιουγκοσλαβία στον Πανηλειακό και από τον Πανηλειακό στον ΟΣΦΠ, εκτός των άλλων είναι και κουμπάροι. Εκτός των άλλων ο Τραυλός είχε πολύ καλές σχέσεις και με τον Γκαγκάτση.
Στο λογαρισμό του επίσης είχε καταθέσει χρήματα ο Σ.Κ δηλαδή Σωτήρης Κωνσταντινίδης ο ποδοσφαιριστής. Οπως επίσης λεφτά του έχει βάλει και ο άλλος Κωνσταντινίδης ο Παντελής, δηλαδή Π.Κ. Σαφώς και έχει πάρει λεφτά από τον Ολυμπιακό ο Τραυλός. Μεταγραφές αφορούν τα 236 χιλιάρικα που του είχε βάλει ο Λούβαρης. Και δεν είναι ένας και δυο. Πέρα από τον Τζόρτζεβιτς, φήμες κάνουν λόγο και για τον Στολτίδη,το Βενετίδης, και το  Κατεργιαννάκη.

Να αναφέρουμε πάντως ότι δεν μπορούμε να σχετίσουμε τις καταθέσεις του συγκεκριμένου προσώπου, με παράνομες δραστηριοτήτες στοιχήματος, πριν το αποδείξουν τα αρμόδια όργανα και οι δικαστικές αρχές.

Τα τελευταία νέα για την Βασίλισσα



Θέλει Κάστλ η ΑΕΚ ο 38 χρόνος Αμερικανός με πέρασμα από Άρη, Ολύμπια Λάρισας και πέρισυ στον Ηρακλή με 10,5 μ.ο πόντοι και 2,5 μ.ο ασίστ. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα είναι τη Παρασκευή στην Αθήνα.






Έχασε Καρύδα, πάει για Γιώργο Καλαϊντζή στον Άσο. Ο έμπειρος guard δεν μπορεί να περιμένει την αβεβαιότητα στα διοικητικά του Πανελλήνιου και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.





Ο Γράντι που είναι ήδη παίκτης της ΑΕΚ, θα ενσωματωθεί με την ομάδα τον Οκτώβριο, λόγω υποχρεώσεων του στις ΗΠΑ.



΄Όσον αναφορά το γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, Στα μέσαπροβάλλεται ότι μετά τις δικαστικές διαμάχες με τα Ολυμπιακά Ακίνητα για τη χρήση του Ελληνικού, και το βέτο του ΟΣΦΠ, για αποκλειστική χρήση του γηπέδου, η ΚΑΕ ΑΕΚ σκέφτεται τη λύση του κλειστού της Λαμίας.
Το γήπεδο της Λαμίας πάντως είχε δοκιμαστεί και παλιότερα επί προεδρείας Φιλίππου και Γρανίτσα, χωρίς καλό αποτέλεσμα.

Ώρα ΑΕΚ, 22:05 ΟΑΚΑ


Εντεκάδα

Σύστημα 4-2-3-1

Τέρμα: Αραμπατζής
Άμυνα: αριστερό μπακ Λαγός, σέντερ μπακ Μανωλάς και Δέλλας, δεξί μπακ Γιάχιτς
Κέντρο: αμυντικά χαφ Καφές, Ντιόπ, και στις πτέρυγες αριστέρα Σκόκο και δεξία Μπέρνς, Λυμπερόπουλος πιο μπροστά
Επίθεση: προωθημένος ο Τζιμπούρ.

΄Μέχρι την αναγγελία της εντεκάδας τίποτα ακόμα δεν είναι βέβαιο. ίσως θελήσει να βάλει κάποιους ποιο φρέσκους παίκτες, π.χ Λεονάντρο, Γκέντζογλου

Η ΑΕΚ θέλει να ανέβει από την 63 θέση που έχει στην Ευρώπη στη λίστα της UEFA, επίσης θέλει να εξασφαλίσει τα 140.000€ τις νίκης .
Αλλά πάνω από όλα θέλει να κερδίσει και πάλι του Φιλάθλους της.