AekLovers

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ίδρυση της "Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων της ΑΕΚ"


Στη δημιουργία ενός συλλογικού επιτελικού οργάνου, με την επωνυμία “Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων της ΑΕΚ”, προχώρησαν 22 φίλοι της ομάδας.

Μικρομέτοχοι αλλά και απλοί φίλαθλοι που ζητούν να γνωστοποιηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ η αλήθεια για μια σειρά από ζητήματα. Απαιτούν όπως τονίζουν σε ανακοίνωση να “φύγει το παρασκήνιο από την ΑΕΚ , να διοικηθεί έντιμα- διάφανα – καθαρά. Να βγούν στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα.” Μέσα στις επόμενες μέρες δεσμεύονται μάλιστα να τοποθετηθούν λεπτομερώ στα ζητήματα που αναδεικνύει ο διαχειριστικός έλεγχος.
Το κείμενο της ανακοίνωσης:
“Με αφετηρία την ασυμβίβαστη αγάπη για όσες πολύτιμες αξίες συμβολίζουν οι λέξεις Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε άμεσα ένα συλλογικό επιτελικό όργανο από ανιδιοτελείς φίλους της ΑΕΚ, χωρίς δεσμεύσεις , με την επωνυμία « Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων της Α.Ε.Κ.»
Εδώ και καιρό, η ομάδα μας δυσφημείται, απαξιώνεται, αποδομείται. Εμείς θέλουμε με έργα να πούμε : «φθάνει πιά» να φωτίσουμε την αλήθεια και να προτείνουμε. Υπάρχει ελπίδα αν υπάρξει αλήθεια και αυτό είναι το μέγα ζητούμενο.
Απαιτούμε να φύγει το παρασκήνιο από την ΑΕΚ , να διοικηθεί έντιμα- διάφανα – καθαρά. Να βγούν στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα . Όλα. Ποιο είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας; Πού ανήκει; Ποιος παίρνει τις αποφάσεις; Πως διοικείται;
Σχέσεις Ερασιτεχνικής – Π.Α.Ε. – Κ.Α.Ε.: να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες και τα δικαιώματα που απορρέουν υπέρ της Ερασιτεχνικής από το υπάρχον νομικό καθεστώς.
Έλεγχος και καταμερισμός ευθυνών , σε σχέση με τη στάση της Πολιτείας. Τακτική της Διοίκησης της Π.Α.Ε. απέναντι στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. που έχει καταλήξει να είναι το πιο διεφθαρμένο-βρώμικο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.
Κυρίως όμως δεν θέλουμε κούφια λόγια πάνω στα ερείπια του γηπέδου. Θέλουμε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια εδώ και τώρα στη μοναδική ομάδα που έχει ιδιόκτητο γήπεδο
Στον κόσμο της ΑΕΚ γνωριζόμαστε όλοι, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν θέλουμε το παρασκήνιο, δεν θέλουμε έμμισθους υπαλλήλους αγνώστων αφεντικών. Ενωσίτες από διάφορες αφετηρίες , ενώσαμε τα Εμείς και έτσι θα πορευθούμε : μαχητικοί – ειλικρινείς. Επιδιώκουμε να πάει η αλήθεια στους πολλούς, που μόνο αγαπούν την ΑΕΚ , χωρίς κανένα όφελος.
Επιφυλασσόμαστε δεσμευτικά σε λίγες μέρες να τοποθετηθούμε λεπτομερώς στα ζητήματα που αναδεικνύει ο διαχειριστικός έλεγχος. Απαιτούμε άμεσες και πλήρεις εξηγήσεις.

Η ΑΕΚ μας ενώνει 

Η Αλήθεια μας δυναμώνει



ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.
ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Τάσσος, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ζαχαρίας, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Σταμάτης, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημήτρης, ΔΕΔΟΥΣΗς Σεραφείμ, ΔΕΡΜΑΝΟΥΤΣΟΣ Ευάγγελος, ΔΟΥΛΓΕΡΩΦ Στέφανος, ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης, ΚΑΡΑΛΕΚΑΣ Αθανάσιος, ΚΑΤΡΑΚΑΖΗΣ Ηλίας, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ευάγγελος, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ Δημήτρης, ΠΑΡΙΣΗΣ Νίκος, ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ΠΟΥΛΑΤΖΑΣ Μιχάλης, ΡΑΛΛΗΣ Παναγιώτης, ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ Γεώργιος, ΣΤΑΘΑΚΟΣ Νίκος, ΣΤΡΑΤΗΓΕΑΣ Νικόλαος, ΧΑΡΙΤΟΣ Θέμης, ΧΗΝΑΣ Κυριάκος

e-mail επικοινωνίας: FiloiAEK2011@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου