AekLovers

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, δείχνει κίτρινη κάρτα στη Βία

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα, θέλησε να περάσει η ΠΑΕ ΑΕΚ με πρεσβευτές τα παιδιά, ευελπιστώντας ότι θα δώσει την ευκαιρία σε όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, να ξανασκεφτούμε τον πραγματικό λόγο που πάμε στο γήπεδο.
Στον αγώνα με τη Χάιντουκ Σπλιτ στο ΟΑΚΑ, παραχώρησε μια ολόκληρη κερκίδα στα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους έβγαλαν “Κίτρινη κάρτα στη βία”, διεκδικώντας το δικαίωμά τους να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Το μήνυμά τους ήταν απλό και σαφές. Στο γήπεδο πρέπει να είμαστε όλοι. Η οικογένειά μας να μην αποκλείει κανέναν. Αρκεί όλοι να συμπεριφερόμαστε με τρόπο που αξίζει στην ΑΕΚ και την ιστορία της ΑΕΚ.

Από χθες και για όλη τη σεζόν είναι στο χέρι όλων μας βγάζοντας “Κίτρινη κάρτα στη βία”, να δώσουμε στο ποδόσφαιρο την ευκαιρία να γίνεται γιορτή στην έδρα μας.

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της όλης ενέργειας που θέλει η ΠΑΕ να ακουστεί και να διαδοθεί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσει την ενέργεια αυτή και σε επόμενους αγώνες της και προσκαλεί όλα τα παιδιά που θέλουν να παρευρεθούν στη κερκίδα, να έρθουν και να σηκώσουν με τη σειρά τους “Κίτρινη κάρτα στη βία”.

                                  

"ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΒΙΑ"

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τη συμμετοχή των παιδιών και την παρουσία τους στην κερκίδα (ΠΑΕ ΑΕΚ 210 6121371)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου