AekLovers

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν υπολογίζονται βασικοί και φεύγουν.."Τυχαίο δε νομίζω.."

Αν οι κύριοι Γκέκας, Κυριάκος, Αμανατίδης, και οι λοιποί άλλοι που ετοιμάζονται να την κάνουν από την Εθνική έπαιζαν βασικοί θα φεύγανε, η μήπως θα καταπίναν το όποιο κλίμα υπάρχει στην ομάδα.

Εντάξει θεμιτό είναι κάθε παίκτης να θέλει να παίζει αλλά εδώ δεν είναι οι ομάδες τους. Υπάρχουν παίκτες που δηλώνουν ότι μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τους όνειρο δεν είναι η μεταγραφή τους σε μεγάλο ευρωπαικό σύλλογο, αλλά η συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα. Σε όλο το πλανήτη η εκάστωτε Εθνική ομάδα έχει προεπιλογή 40 παίκτες περίπου, πως είναι δυνατόν να παίζουν συνέχεια όλοι, παίζουν όσοι είναι σε καλύτερη φόρμα.

Δηλαδή ο Καπετάνος που στην ομάδα του πετάει αλλά βασικός δεν έχει παίξει ακόμα πως πρέπει να νιώθει, δηλαδή ο Καφές που έκανε εξαιρετική χρονιά στην ΑΕΚ και αντί για αυτόν πήγε ο Πατσατζόγλου στην Νότιο Αφρική πως πρέπει να νιώθει??

Αυτό πρέπει να θυμούνται ώς έτοιμάζονται για την έξοδο, που σε καμοιά περίπτωση δεν είναι ηρωική, γιατί τώρα στην νέα προσπάθεια που κάνει η Εθνική,  τους θελει κοντά της και να παλεύουν για εκείνη και όχι να την κάνουν από την πίσω πόρτα, και με δηλώσεις που χαλάνε το κλίμα στις τάξεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου