AekLovers

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

3-0 νίκη των κοριτσιών της ΑΕΚ, επί του ΟΣΦΠ

Δεν είναι τυχαίο που είχαμε γράψει, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. ένα δείγμα πήραμε χθες, όπου, με 3-0 σετ επικράτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης στη Παιανία. Τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά ήταν πολύ καλά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο το προπονητή τους. Η νίκη γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αν και φιλική, τόσο εξαιτίας του μεγέθους του αντιπάλου όσο και της χρονικής περιόδου στην οποία ήρθε (πέντε μέρες μόνο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος). Κάτι που αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α1, εκεί που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικόντας τον τίτλο.
Τα σετ για την ΑΕΚ: 25-18, 25-21, 25-20
ΑΕΚ (Σαμαράς): Κουτουξίδου (8), Κίς (17), Μποροβίντσεκ (5), Παπαγεωργίου (8), Λαμπρινίδου (14), Καλαϊτζίεβα (7) / Σάκκουλα (λ), Γκιουζέλη (4)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Σαββίδου, Κυριακίδου, Καββαθά, Τσέρνσεβιτς, Κόλεβα, Χαντάβα / Μαγγίνα (λ), Μουστάκη, Νικούλη.

*Κατηγορείτε από πολύ κόσμο ο Χατζηχρήστος, αλλά για πείτε μου που ήταν πριν κάποια χρόνια το γυναικείο Βόλλευ? και όχι μόνο αλλά και το Handball, η ποδηλασία, το σκάκι, κ.α ερασιτεχνικά αθλήματα, που από την μέρα που χάσαμε την Φιλαδέλφεια, τα τμήματα ριμάχτηκαν., αλλά σιγά, σιγά γίνεται δουλειά και έρχονται αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου