AekLovers

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Χιμένεθ


Οι παίκτες που χαιρετά από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ, είναι οι παρακάτω, ο ίδιος έχει εισηγηθεί την έξοδο τους από την ομάδα, από τώρα το Γενάρη, παρόλα αυτά είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή αποδέσμευσης για όλους, οπότε κάποιοι θα πάνε για το καλοκαίρι.
Η καταγραφή θα γίνει από αμυντικούς προς επιθετικούς, και με καταγραφή των προυποθέσεων και των λόγων αποδέσμευσης. επίσης γίνεται αναφορά στις αμοιβές των παικτών (χωρίς την εφορία, που προσθέτει ένα ποσοστό περίπου, + 40%)

  1. Νταντόμο (δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, επιρρεπής στους τραυματισμούς, θεωρεί ο Χιμένεθ ότι με τα χρήματα του μπορεί να φέρει ένα μικρό από Ισπανία Β), αμείβεται περίπου με 220.000€ το χρόνο.
  2. Πατσατσόγλου (μεγάλος σε ηλικία, χωρίς εξέλιξη, αργός χωρίς έκρηξη, δεν τον θέλει ο κόσμος), αμείβεται με fix ποσό περίπου 100.000€ και μετά ποσοστό συμμετοχών.
  3. Νασούτι (αργός, χωρίς δυνατότητα να παίξει κάθετα παιχνίδι όπως Δέλλας ή Μανωλάς, χωρίς δυνατότητα 30-40 άρας λόμπας, για να ξεκινήσει παιχνίδι από πίσω, και γενικά θεωρεί ότι μπορεί να βρεί καλύτερο, π.χ Νπρτιτς), δανεικός 1 χρόνο από river play περίπου 270.000€ συμβόλαιο, επίσης το καλοκαίρι έρχεται ο Ματεντζιδης όπου αποκτήθηκε με 120.000€ από το Πανθρακικό.
  4. Αργυρίου αμείβεται με 80.000€, αγοράστηκε με 120.000€ απο Πανθρακικό, και ψάχνεται η ΑΕΚ, για να δωθεί δανεικός.(πάντως πιστεύει πως έχει κάπια αξία, ο Χιμένεθ)
  5. Eder (γρήγορος, έχει τεχνική, πάντοτε καλός στην προπόνηση, όμως αδύναμος, και απλά δεν κάνει για την ΑΕΚ), δανεικός 1 χρόνο (άρα μπορεί εύκολα να φύγει) 150.000€ για να πάρει το δανεισμό του η ΑΕΚ από την Φλαμένκο και, αμείβεται περίπου 150.000€ το έτος.
  6. Γκερέιρο (αργός, χωρίς πάθος, και για αυτά που δίνει σε σχέση με τα λεφτά του συμβολάιου του δεν αξίζει σύμφωνα με το Χιμένεθ) έχει άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο, αμείβεται με 550.000€ το έτος.
  7. Ντίοπ (απίστευτα αργός, επιρρεπής σε κάρτες, λόγω ταχύτητας και συνηθειας από την Αγγλία, επιρρεπής σε τραμαυτισμούς) αμείβεται με 700.000€ το χρόνο και δώθηκαν 300.000€ για την αγορά του. ενδιαφέρονται ομάδες τις Αγγλίες να τον αποκτήσουν.
  8. Τζιμπούρ (λόγω χαρακτήρα και χρημάτων), αμείβεται περίπου με 450.000€ αποκτήθηκε με 2.500.000€ απο το Πανιώνιο.

Υπάρχουν επίσης παίκτες που παρόλο που τους υπολογίζει ο Χιμένεθ, δεν θα ήταν απίθανο να πουληθούν, ή να χρησιμοποιηθούν ως αντάλλαγμα σε κάποια μεταγραφή, βλέπε:

  • Σκόκο
  • Λεονάρντο
  • Γκέντζογλου
  • Λαγός

Υ.Γ. Προσπάθειες μετάπεισης προς τους Δέλλα και Λύμπε γίνονται για να αγωνιστούν άλλο ένα χρόνο με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου